Τρίτη 16 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΟΜΟΚΟΥ
Τραγωδία με τρεις νεκρούς σε τροχαίο

Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι το τραγικό αποτέλεσμα της σύγκρουσης ενός ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου με βυτιοφόρο όχημα, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δρόμο Κορομηλιά - Ξυνιάδας, στην περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για τετραμελή οικογένεια, με το αντρόγυνο, ηλικίας 47 και 44 ετών αντίστοιχα, και την 21 ετών κόρη τους να ανασύρονται από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου νεκροί, ενώ ο 17 ετών γιος μεταφέρθηκε τραυματίας στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ερευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το ΑΤ Δομοκού.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σε έναν κακοσυντηρημένο δρόμο, στον οποίο υπάρχει αυξημένη κίνηση επιβατηγών και φορτηγών οχημάτων, καθώς συνδέει τον δρόμο Λαμίας - Δομοκού με το τμήμα της νέας Εθνικής οδού Ε65 που έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Πρόκειται για επαρχιακό δρόμο με μεγάλη ολισθηρότητα εξαιτίας της φθαρμένης ασφάλτου, που γίνεται ακόμη πιο έντονη σε άσχημες καιρικές συνθήκες, δεν υπάρχει διαγράμμιση και τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ