Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΒΑΝΗ προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Βριλησσίων.

Δημήτρης Γιουρούκος

***

ΦΩΤΟ

Για την συναγωνίστρια ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ, που πρόσφερε αρκετά στη ζωή και τον αγώνα και «έφυγε» από τη ζωή στις 17/11/2010, προσφέρω στη μνήμη της για την Οικονομική Εξόρμηση του αγωνιστικού ΚΚΕ, ως βοήθεια στον αγώνα κατά της μαύρης ζωής των πολλών και των πολέμων, 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κρητικών Γαλατσίου. Επίσης, συνδρομή για το «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ.

Ο σύζυγος Νώντας Χαϊδεμένος

  • Επίσης, η κόρη της Χρυσάνθη Χαϊδεμένου - Μακρυγιάννη προσφέρει στη μνήμη της αγωνίστριας μάνας 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού μου ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, από τον Παντελεήμονα Κιλκίς, που «έφυγε» πριν από έναν χρόνο από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών, τιμώντας μέχρι το τέλος της ζωής του την ιδιότητά του ως μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τριανδρίας.

Αννα Θεοδωρίδου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη μέρα που «έφυγε» απρόσμενα από τη ζωή ο αγαπημένος μας ξάδερφος ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου πάλεψε από τα μαθητικά του χρόνια έως το τέλος της ζωής του, 200 ευρώ.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ
Γιάννης - Γιώργος - Κάτια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου μάνας και συντρόφισσας ΟΛΓΑΣ ΚΟΝΤΑΚΟΥ - ΚΑΤΣΑΚΟΥ (φωτ.), που άδικα «έφυγε» πριν από έξι μήνες, μετά από μάχη με την πανδημία, καθώς και του θείου μου ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα και άδικα, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΤΟ Βιομηχανίας του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα Κ. Ε.


ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΛΓΑ ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΚΑΤΣΑΚΟΥ
ΟΛΓΑ ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΚΑΤΣΑΚΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ