Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΒ ΚΟΛΩΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εγκληματικές ευθύνες για τις αφύλακτες διαβάσεις

Το τραγικό ατύχημα με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας, σε αφύλακτη διάβαση τρένων στην Κωνσταντινουπόλεως στον Βοτανικό, καταγγέλλει η ΚΟΒ Κολωνού του ΚΚΕ.

Σημειώνει ότι «στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και σε άλλες αφύλακτες διαβάσεις στον Βοτανικό έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα στο παρελθόν. Τόσο στη συγκεκριμένη αφύλακτη διάβαση όσο και στην κοντινή φυλασσόμενη στο ύψος των ΕΛΤΑ, όπου διασταυρώνονται διάφοροι δρόμοι, έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές. Το παραπάνω δεν ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, φαίνεται η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που αντί να υπογειοποιήσουν τις γραμμές ή να φτιάξουν έστω διαβάσεις με πεζογέφυρες, υπερύψωσαν τις γραμμές σε κάποια σημεία και έκαναν σκαλοπάτια στις αφύλακτες διαβάσεις.

Φαίνονται πολύ καλά και οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και της Περιφέρειας, που σε μια νύχτα φτιάχνουν "μεγάλους περιπάτους" στους μεγαλοξενοδόχους και την ίδια ώρα σε μικρή απόσταση, στις γειτονιές του Βοτανικού, με την πρώτη ψιχάλα δεν μπορείς να περάσεις από τις πλημμύρες κατά μήκος της Κωνσταντινουπόλεως και της Ιεράς Οδού και μετράμε το ένα θύμα μετά το άλλο στις αφύλακτες διαβάσεις».

Η ΚΟΒ Κολωνού του ΚΚΕ σημειώνει ότι αναδεικνύεται «ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για υπογειοποίηση των γραμμών σε όλο το μήκος της Κωνσταντινουπόλεως, οι οποίες όμως κοστίζουν και με το κριτήριο του κόστους - οφέλους δεν προκρίνονται».

Η γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από το τρένο συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ