Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 26 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συνεχίζονται και τον Γενάρη οι πρωτοβουλίες

«Τέτοιες εκδηλώσεις δεν συμβαίνουν συχνά στον τόπο μας, η πολιτιστική δραστηριότητα είναι μηδενική, και απ' αυτήν την άποψη οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν σημαντική προσφορά στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουμε, αποτελούν μια πολύ σημαντική ευκαιρία για την ψυχαγωγία του λαού μας, για να δοθεί συνέχεια στην αλληλεγγύη που έχει εκφραστεί στον αγώνα μας από την πρώτη στιγμή», τόνισε η Μαρία - Λήδα Μοσχούτα, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας.

Σημείωσε επίσης ότι στην περιοχή υπάρχει έλλειψη υποδομών για πολιτιστικές δραστηριότητες, γεγονός που δυσκόλεψε ιδιαίτερα το να βρεθούν κατάλληλες αίθουσες για αυτές τις εκδηλώσεις, ενώ αρκετές από τις υπάρχουσες είναι τελείως παραμελημένες και σε άσχημη κατάσταση. Και πρόσθεσε:

«Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, και ειδικά αυτήν την προσπάθεια για την πολιτιστική ψυχαγωγία του λαού μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλες αυτές τις θεατρικές ομάδες και τον δήμο Πατρέων για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα μας, για την ιδιαίτερα συγκινητική προσφορά τους».

Η Συντονιστική Επιτροπή συνεχίζει στις γιορτές με πλούσιο πρόγραμμα:

  • Την Κυριακή 2/1, στις 16.30 στην αίθουσα Πολιτισμού του Λυκείου Ιστιαίας, μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Ιστιαίας και γύρω χωριών διοργανώνουν μια όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει face painting, ζωγραφική, χαρτοτεχνία, συνομιλία με παιδιά από τις ελληνικές κοινότητες Δρέσδης και Βερολίνου, που ετοίμασαν ξεχωριστά δώρα για τα παιδιά, και αφήγηση παραμυθιού από τη Θεατρική Ομάδα Ιστιαίας.
  • Στις 8 και 9/1 θα ανέβει η παράσταση «Ενας ήρωας με παντούφλες» από τη Θεατρική Ομάδα «Εκτός Σχεδίου», σε Λίμνη και Κήρινθο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ