Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 26 Δεκέμβρη γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο της σ. ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη της, υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προσφέρουν στο ΚΚΕ 210 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τρίπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Δεκέμβρη κλείνουν 25 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΣ (φωτ.), κύριος μάρτυρας στην υπόθεση δολοφονίας του Γρ. Λαμπράκη. Μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν μαχητής υπέρ της ειρήνης και αταλάντευτος κομμουνιστής. Στη μνήμη του και στη μνήμη της συντρόφου του ΔΗΜΗΤΡΑΣ η κόρη τους Αγγελική Τσούκα προσφέρει 50 ευρώ για το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανάκασας Αγίων Αναργύρων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΡΑΝΤΟΥ, που μας άφησε μόνους μας εδώ και 5 μήνες, προσφέρουμε στο Κόμμα που μέχρι και το τέλος της ζωής της στήριξε, το ποσό των 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δάφνης.

Ο σύντροφός της Δημήτρης και τα παιδιά της Σοφία και Κώστας

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΡΑΝΤΟΥ προσφέρουμε 80 ευρώ στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΚΟΒ Δάφνης

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΡΑΝΤΟΥ προσφέρουμε το ποσό των 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Δάφνης.

Η οικογένεια Πολλάτου

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των συντρόφων ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ (φωτ.), ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ (φωτ.), ΒΑΣΩΣ ΚΑΤΣΑΡΑ (φωτ.) καθώς και των συναγωνιστών ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΦΩΚΑ, ΚΩΣΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ (φωτ.) και ΤΟΥΛΑΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗ (φωτ.), προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Δαλέζιος Παναγιώτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, σύντροφοι και φίλοι, μέσω της ΚΟΒ Περιχώρων Σπάρτης όπου ήταν μέλος μέχρι το τέλος της ζωής της, πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης στο Ιδρυμα Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών «Το Σπίτι του Αγωνιστή» και καλούν και άλλους φίλους να το ενισχύσουν.

***

Στη μνήμη του συνεπούς και αγαπημένου μας συντρόφου Μιχάλη Καπετανόπουλου, που είχαμε την τύχη να ανταμώσουμε και να αγωνιστούμε μαζί του στην Οργάνωση του Παντείου Πανεπιστημίου, και από τον οποίον θα μας συνοδεύουν πάντα η δράση του, οι αγώνες του, η αταλάντευτη πίστη του στο Κόμμα και στην εργατική τάξη, όπως επίσης το κέφι και η ζωντάνια σε κάθε έκφανση της ζωής, προσφέρουμε 170 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα που ήταν μέλος ο σύντροφος Μιχάλης. Θα θυμόμαστε πάντα τα λόγια και τις παροτρύνσεις του... Καλό ταξίδι...

Απόφοιτοι ΚΝΕ ΠΚΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΤΟΥΛΑ ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ
ΤΟΥΛΑ ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΩ ΚΑΤΣΑΡΑ
ΒΑΣΩ ΚΑΤΣΑΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΑΝΤΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΑΝΤΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ