Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα η μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

Σήμερα Πέμπτη το Christmas Theater θα γεμίσει από τα τραγούδια και τις μελωδίες του αγαπημένου μας Θάνου Μικρούτσικου. Τα τραγούδια του ενώνουν φίλους και αγαπημένους του συνεργάτες σε μια μεγάλη συναυλία.

Μπορεί σε λίγες μέρες να συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον χαμό του Θάνου, αλλά όσοι αγάπησαν τη μουσική του πορεύονται μαζί του καθημερινά μέσα από τα τραγούδια και τις θέσεις του για την Τέχνη, τον Πολιτισμό, τον κόσμο. Τα τραγούδια του θα είναι πάντα εδώ... «Θέλω να μπορώ να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι τους», έλεγε ο ίδιος.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει για πρώτη φορά ολοκληρωμένα τη νέα εκτέλεση του «Εμπάργκο» σε ποίηση Αλκη Αλκαίου, με ερμηνευτές δύο αγαπημένους τραγουδοποιούς, συνοδοιπόρους και συνεργάτες του συνθέτη για πολλά χρόνια, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Χρήστο Θηβαίο. Η παράσταση ολοκληρώνεται με απάνθισμα τραγουδιών από την πλούσια εργογραφία του συνθέτη, στο οποίο συμμετέχουν επιπλέον οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας και Μανώλης Μητσιάς.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα), Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Μάξιμος Δράκος (πιάνο), Χρήστος Περτσινίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Θύμιος Παπαδόπουλος (φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, ενορχηστρώσεις).

Η καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος είναι του Θύμιου Παπαδόπουλου.

Προπώληση εισιτηρίων: 211-7701700, www.viva.gr, www.ct.gr, στο ταμείο του θεάτρου και στα καταστήματα «Public» και «Media Markt».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ