Τετάρτη 5 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απανθρωπιά και βαναυσότητα

Στον ανακριτή κατέθεσε η 30χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, που ήταν όμηρος στο σπίτι του πρώην συντρόφου της από την Αίγυπτο στον Αγ. Παντελεήμονα, ο οποίος την κακοποίησε και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Η μάρτυρας φέρεται να περιέγραψε τις στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη, επισημαίνοντας πως αν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει. «Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Εχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ηθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της», δήλωσε στους δημοσιογράφους. Ο δικηγόρος της 30χρονης δήλωσε ότι η εντολέας του κατέθεσε στον ανακριτή όλες τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο 33χρονος δράστης θα απολογηθεί σήμερα για το κακούργημα της αρπαγής, καθώς και για πέντε πλημμελήματα.

Σοκαριστικό για την απανθρωπιά και τη βαναυσότητα του δράστη είναι το βίντεο που τραβούσε ο ίδιος ο βασανιστής της γυναίκας και είδε το φως της δημοσιότητας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ