Πέμπτη 6 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Εκπληξη με Τζουλιάνι για Ολυμπιακό

Σε μια σημαντική κίνηση για την τεχνική της ηγεσία προχώρησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τους διοικούντες να έρχονται σε συμφωνία με τον Ιταλό Αλμπέρτο Τζουλιάνι και να ανακοινώνουν χτες επίσημα την έναρξη της συνεργασίας. Ο Τζουλιάνι θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Καζάζη, με τον οποίο χτες λύθηκε και τυπικά η συνεργασία με τον Ολυμπιακό.

Ο 58χρονος Ιταλός θεωρείται απ' τους καλύτερους Ευρωπαίους τεχνικούς, με σπουδαίες επιτυχίες μέχρι τώρα στην καριέρα του τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και εθνικών ομάδων. Μεταξύ άλλων σε συλλογικό επίπεδο, τρεις φορές κατέκτησε το ιταλικό πρωτάθλημα (2010, 2012, 2014), μια φορά το CEV Cup (2010), ενώ με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας πήρε το χρυσό μετάλλιο στο FIVB Challenger Cup (2019) και δύο φορές το αργυρό μετάλλιο (2019, 2021) στο CEV European Championship.

Αναβολές πρωταθλημάτων

Την αναβολή της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών που ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 8 - 9/1 αποφάσισε η ΕΣΑΠ εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία και τα κρούσματα που ταλαιπωρούν αρκετές ομάδες. Σε αντίστοιχη απόφαση προχώρησε και η Ομοσπονδία Βόλεϊ ανακοινώνοντας την αναβολή των πρωταθλημάτων των εθνικών κατηγοριών (από Α2 και κάτω) για 15 μέρες. Εξαιρούνται η Volleyleague γυναικών και η Pre League ανδρών εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων με τις ημερομηνίες, όπως εξήγησε η ΕΟΠΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ