Πέμπτη 20 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Ανεβαίνει ο Βόλος

Με πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα τον Ολλανδό Τομ Φαν Βερτ, που ήταν και σκόρερ (23'), ο Βόλος επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 σε εξ αναβολής αγώνα για τη 15η αγωνιστική της Super League 1. Σημειώνεται πως η αναμέτρηση είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Ριζούπολης. Πλέον με τη νέα επιτυχία ο Βόλος, που δείχνει μετά από αρκετό καιρό να επιστρέφει στις επιτυχίες, έφθασε τους 21 β. έχοντας έναν αγώνα λιγότερο και πλησίασε την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Απόλλων, μένοντας στους 9 βαθμούς με δύο αγώνες λιγότερους, συνεχίζει ως ουραγός στη βαθμολογία.

Οσον αφορά τα του αγώνα οι γηπεδούχοι, παρότι σε χαμηλότερο τέμπο σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις, σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, κυριάρχησαν στο επιθετικό κομμάτι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες (12 τελικές, 7 στην εστία) ενώ και αμυντικά δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν με τις αντεπιθέσεις, ωστόσο έχοντας προβλήματα στον χώρο του κέντρου δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν επαρκώς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ