Πέμπτη 20 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΝΙΣ - ΟΠΕΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
Επιβλητική πρόκριση για την Μ. Σάκκαρη

Στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ για τέταρτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την επιβλητική νίκη της επί της Κινέζας Ζενγκ με 2-0 σετ για τον δεύτερο γύρο. Η Ελληνίδα τενίστρια και Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο 32), η οποία σε αγώνα για τον 2ο γύρο απέκλεισε την Ελενα Γκαμπριέλα Ρούσε (Νο 72) με 2-0 σετ.

Κόντρα στην 19χρονη Κινέζα η Σάκκαρη, παρά το ...μουδιασμένο ξεκίνημα, επέβαλε τον ρυθμό της, μείωσε τα αβίαστα λάθη και έφθασε άνετα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-1. Το δεύτερο σετ, παρά την αντίδραση της αντιπάλου της στο ξεκίνημα, η Ελληνίδα τενίστρια, με όπλο το πολύ καλό σερβίς, το κατέκτησε με 6-4.

Η Μαρία Σάκκαρη στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη νίκη κόντρα στην Ζενγκ τόνισε πως θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο Australian Open και ευχαρίστησε τους Ελληνες φιλάθλους για την υποστήριξή τους.

Φαβορί ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μπάες

Με στόχο την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσισπάς αγωνίζεται σήμερα τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας, 05.30, Eurosports) κόντρα στον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπάες. Ο Ελληνας τενίστας και Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης είναι το φαβορί της κόντρας με τον Αργεντινό, Νο 88 στον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ