Παρασκευή 21 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προφυλακίστηκε ο 46χρονος βασανιστής

Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε χτες ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη στην Αργυρούπολη το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Νωρίτερα απολογήθηκε στον ανακριτή για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της γυναίκας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται με βαριά τραύματα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρέμεινε κρυμμένος ωσότου να παύσει η αυτόφωρη διαδικασία, αποφεύγοντας τη σύλληψή του, απολογήθηκε μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, χτες ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε, και ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης που διαβιβάστηκε στον τακτικό ανακριτή, υπάρχουν κακώσεις σε όλο το σώμα, στο κεφάλι, στον θώρακα και στα άκρα της γυναίκας. Η ιατροδικαστική έκθεση μαρτυρά επίσης ότι η γυναίκα είχε κακοποιηθεί ακόμα μια φορά τουλάχιστον, λίγες μέρες νωρίτερα. Από τη δε κρανιοτομή προκύπτει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ενώ εντοπίστηκε και αίμα στους πνεύμονες, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή.

Επιπλέον, την ώρα που ο κατηγορούμενος κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και πριν προλάβει να απολογηθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης, η πρώην σύντροφός του κατήγγειλε ότι δέχτηκε και η ίδια απειλές απ' αυτόν και ότι από τη λύσσα του δεν γλίτωσε ούτε ο σκύλος τους. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι μετά από μια επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο 46χρονος, ο σκύλος επιτέθηκε για να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα ο 46χρονος να κρεμάσει το ζώο από πέργκολα του μπαλκονιού, αφού πρώτα του έβγαλε τα δόντια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ