Σάββατο 22 Γενάρη 2022 - Κυριακή 23 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη των κομμουνιστών αγωνιστών ναυτεργατών ΔΙΑΚΡΟΥΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΝΙΚΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ (φωτ.), ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΥΡΙΓΓΑ (φωτ.), ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ (φωτ.), ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΔΕΣΤΟΥΝΗ (φωτ.), ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (φωτ.), ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (φωτ.), ΖΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (φωτ.) προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ποντοπόρων Ναυτεργατών για την οικονομική εξόρμηση.

***

Στη μνήμη των γονέων μου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΣΟΦΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΕΑΜικού κινήματος, που κράτησαν ψηλά τα ιδανικά της δρακογενιάς της Αντίστασης στα πέτρινα χρόνια και από τους οποίους διδαχτήκαμε την ανάγκη της οργανωμένης πάλης για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νότιων Περιαστικών της Τομεακής Οργάνωσης Χανίων.

Αθηνά Αυγουστή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΟΥ ή ΝΤΑΝΟΥ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 15 Νοέμβρη 2007, η κόρη του Ευαγγελία, ο γαμπρός του Νίκος Κομματάς και ο Βασίλης Πολυζωγόπουλος προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Αμαλιάδας Ηλείας, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του.

ΠΑΪΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΪΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΙΣΩΠΟΥ ΤΑΣΟΥ, που «έφυγε» πριν από 4 χρόνια, δίνοντας μέχρι την τελευταία του πνοή τον αγώνα για κοινωνίες απαλλαγμένες από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, απαλλαγμένες από τις μάστιγες των εκμεταλλευτικών σχέσεων, με σημαντικότερο τον αγώνα που έδωσε με όλες του τις δυνάμεις κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, όντας έτοιμος κάθε στιγμή για την «έφοδο στους ουρανούς», η οικογένεια του αδερφού του Κώστα Αίσωπου - Αστέρως Χουσιάδα και τα παιδιά τους Λουκάς, Χαράλαμπος και Μάριος προσφέρουν, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Λιβαδειάς.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΠΕΒΕΡΑΤΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Καρύστου, 20 ευρώ.

Σωτήρης Κρομετίδης

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος Ανδρεαδάκης Δημήτριος, από το χωριό Κονταίικα της Σάμου, προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Καρύστου Ευβοίας, 50 ευρώ στη μνήμη του αδελφού του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ (φωτ.) και των άλλων δύο μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΡΗ, από το ίδιο χωριό, που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της αγαπημένης και αλησμόνητης συντρόφου της ζωής μου, ΜΕΡΤΖΑΝΙΩΣ - ΘΑΛΕΙΑΣ (φωτ.), της χιλιάκριβης πρωτοεγγονής μου ΘΑΛΕΙΑΣ Χρ. (φωτ.), που χάσαμε τόσο νωρίς και άδικα ενώ ήταν ακόμα παιδί, της ηρωικής μου μάνας ΕΥΤΕΡΠΗΣ συζ. Στεργίου (φωτ.), που τα έδωσε όλα για κάτι καλύτερο, και του άγρια δολοφονηθέντος από τους συνεργάτες των Γερμανών το 1944 καπνεργάτη ΣΤΕΡΓΙΟΥ Αναστ. ΝΤΕΞΗ, προσφέρω αντί λουλουδιών το ποσό των 50 ευρώ, ως τρίτη δόση, στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ντεπό της ΤΟ του δήμου Θεσσαλονίκης.

ΝΤΕΞΗ ΕΥΤΕΡΠΗ
ΝΤΕΞΗ ΕΥΤΕΡΠΗ
Ο γιος της Ευτέρπης και του Στέργιου, Αλκης Ντεξής

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ (Μολότωφ), γεννήθηκε στη Συκή Πηλίου το 1921. Οργανώθηκε στην ΟΚΝΕ και στο ΚΚΕ τη δεκαετία του '30. Πολέμησε στο 54ο Σύνταγμα ΕΛΑΣ, παίρνοντας μέρος και στις μάχες της Αθήνας, τον Δεκέμβρη του '44 με τις δύο διμοιρίες που στάλθηκαν από τη Μαγνησία. Ως μαχητής του ΔΣΕ, ήταν διοικητής Λόχου και Τάγματος της 138ης Ταξιαρχίας. Η ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΑ, το γένος Μπαλαή, γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Σπηλιά του Κίσαβου. Εντάχθηκε στην 138η Ταξιαρχία του ΔΣΕ το 1948 παίρνοντας μέρος σε αρκετές μάχες. Βρέθηκαν στην Τασκένδη και επαναπατρίστηκαν μετά τη χούντα. Εζησαν μέχρι το τέλος της ζωής τους στον Βόλο και τη Συκή.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 200 ευρώ στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η οικογένειά τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΜΠΟΣΜΗ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 5 χρόνια (29/1/2017), η σύζυγός του, Χρυσούλα, και ο γιος του, Γιώργος, προσφέρουν στο ΚΚΕ, το κόμμα που υπηρέτησε όλη του τη ζωή, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου για την οικονομική του ενίσχυση.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΗΣ γεννήθηκε το 1926 στην Αμυγδαλιά Γορτυνίας. Την περίοδο της Κατοχής εντάχθηκε στο ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ. Αργότερα την περίοδο του Εμφυλίου βγήκε στο βουνό, τον Ιούνη του 1947. Ηταν από τους πρώτους αντάρτες του Πέρδικα. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε στον Λόχο Διοικήσεως της ηρωικής ΙΙΙ Μεραρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Συμμετείχε στη μάχη της Ζαχάρως, όπου τραυματίστηκε ο ίδιος και σκοτώθηκε ο αδελφός του Χρίστος. Πιάστηκε τον Μάρτη του 1949 και δικάστηκε από το έκτακτο Στρατοδικείο Τρίπολης σε δις ισόβια και στη συνέχεια φυλακίστηκε και εξορίστηκε σε Γυάρο και Μακρόνησο. Την περίοδο των αντεπαναστατικών ανατροπών και της διάσπασης του ΚΚΕ, 1989 - 1991, υπερασπίστηκε τον χαρακτήρα και τους στόχους του Κόμματος, ενάντια στη διαλυτική προσπάθεια του οπορτουνισμού.

ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ήταν παιδί φτωχής αγροτικής, πολυμελούς και αγωνιστικής οικογένειας από τη Μυγδαλιά Αρκαδίας. Τον αδερφό του Θανάση τον εκτέλεσαν με απόφαση του Εκτακτου Στρατοδικείου Τρίπολης. Ο ίδιος και η οικογένειά του είχαν κλειστεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Από μικρός στη βιοπάλη έμεινε πιστός μέχρι το τέλος στο πλευρό του Κόμματος παλεύοντας για μια άλλη, καλύτερη ζωή, χωρίς εκμετάλλευση.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΜΠΟΣΜΗΣ ήταν ένας διαλεχτός σύντροφος, με συνέπεια και καλοσύνη και με μεγάλη προσφορά στο Κόμμα. Γεννήθηκε στις 16 Σεπτέμβρη 1932 στο χωριό Μυγδαλιά Αρκαδίας. Από μικρό παιδί μπήκε στη βιοπάλη. Μεγάλωσε στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής. Στην περίοδο της αντίστασης στον Γερμανό κατακτητή το χωριό του ξεχώρισε για τη μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα για την απελευθέρωση του λαού μας και ο ίδιος, αν και μικρό παιδί τότε, βοήθησε τους αντάρτες ως σύνδεσμος. Από το 1976 έγινε μέλος του ΚΚΕ και ακολούθησε τις ιδέες και τις αξίες του με συνέπεια και σταθερότητα.

Στη μνήμη των παραπάνω αγωνιστών προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟ Τζιτζιφιών.

Χρήστος Μποσμής του Παναζιούλη

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ, ήρωα της Εθνικής Αντίστασης, του ΙΩΑΝΝΗ Λουκά ΠΑΪΔΑ, αγωνιστή του ΔΣΕ, και του ΚΩΣΤΑ ΠΕΝΤΕΔΕΚΑ από το Δαδί (Αμφίκλεια), αγωνιστή του ΕΑΜ και του ΔΣΕ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, για την οικονομική του ενίσχυση.

Ιωάννα Λύτρα

***

Στη μνήμη της γιαγιάς μου, της Μακρονησιώτισσας εξόριστης κομμουνίστριας ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑ συζ. ΓΚΟΥΜΑ, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

Δανάη Γκούμα

***

ΦΩΤΟ 2

Ο πατέρας μας, ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, απεβίωσε πριν από 29 χρόνια και η μητέρα μας, ΕΛΙΣΑΒΕΤ, πριν από 6 χρόνια. Ηταν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, με ισόβια δεσμά ο Βασίλης και φυλακές η Ελισάβετ, μέχρι και τη μεταπολίτευση, την εποχή της χούντας. Για τους αγώνες τους και τις κακουχίες που πέρασαν και αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λαγκαδά, 100 ευρώ.

ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ
Ο γιος τους Δημήτρης Δημητριάδης και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΗ (φωτ.), από το Χαλκιά Μεσσηνίας, στελέχους του Δημοκρατικού Στρατού Πελοποννήσου, και του ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΕΚΟΥ, από τον Αγιο Γεώργιο Μεσσηνίας, που η χούντα εξόρισε στη Γυάρο, ο γιος του Γιώργος Ρούσσης και οι συγγενείς τους Γιώργος και Κώστας Ρήγας πρόσφεραν, μέσω Κομματικής Οργάνωσης Λέσβου του ΚΚΕ, το ποσό των 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Ο Φίλιππος Μόσχος και ο Χρίστος Μόσχος προσφέρουν 40 ευρώ στο Κόμμα στη μνήμη του καπετάν ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΑΛΟΥΚΟΥ, από τη Λαγκάδα της Χίου, που εδώ και τρία χρόνια «έφυγε» από κοντά μας.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 2 χρόνια από την ξαφνική απώλεια του συντρόφου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ. Ηταν μέλος του Κόμματος για πάνω από 50 χρόνια με πλούσια δράση και ανιδιοτελή προσφορά, στην Ιταλία όπου σπούδασε, την περίοδο της χούντας και έπειτα. Αποτέλεσε βασικό στήριγμα για τους αγρότες και τους αγώνες που αναπτύχθηκαν στην περιοχή της Αρτας. Αφιέρωσε τη ζωή του και την επιστημονική κατάρτιση και γνώση του στη βοήθεια των φτωχών και μικρών αγροτών, στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής στην περιοχή. Το κενό που άφησε ο σύντροφος Μήτσος είναι αναντικατάστατο.

Στην μνήμη του οι συναγωνιστές και φίλοι του, οι σύντροφοι κι οι συγγενείς του προσφέρουν στο Κόμμα, μέσω ΚΟ Αρτας, 350 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Γενάρη του 2022 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, στενή οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της. Στη μνήμη της τα παιδιά της, Διονύσης και Μάνθα, καθώς και τα εγγόνια της Νίκος και Βασιλική προσφέρουν στην ΚΟΒ Τριχωνίδας για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 280 ευρώ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Η ΟΛΓΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΙΣΣΙΟΥ γεννήθηκε στη Σλίμνιτσα (Τρίλοφο) Καστοριάς το 1926. Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, Ταγματάρχης του ΔΣΕ με το ψευδώνυμο Καπετάν Κατσαρομάλλης. Συμμετείχε στην επιχείρηση της Νάουσας και στη μάχη της Φλώρινας, στην οποία τραυματίστηκε. Σώθηκε καθώς κρύφτηκε με άλλους 4 αγωνιστές στον θείο της και παπά, Ανδρέα Τούλιο, γνωστό ως παπα - Αντρέα.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ γεννήθηκε στο Βαρυκό Φλώρινας το 1925. Υπήρξε αγρότης, βγήκε στο βουνό μαζί με έναν θείο του και κατατάχθηκαν στις γραμμές του ΕΛΑΣ. Αργότερα έγινε μέλος του ΚΚΕ, τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο του ΔΣΕ στον Γράμμο. Εφυγε τραυματίας με καράβι από τον Βόλο μαζί με άλλους αγωνιστές, ως «μοσχάρια». Βγήκε στην Οδησσό και από εκεί στην Τασκένδη, στην 1η Πολιτεία. Με το ίδιο καράβι μεταφέρθηκε και η Ολγα Πίσσιου, όπου και γνωρίστηκαν. Εκεί παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια και 3 παιδιά. Εργάστηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα το 1965. Εδώ στην Ελλάδα έζησαν έως το τέλος της ζωής τους. Ο Πέτρος πέθανε στις 18/1/1997 και η Ολγα στις 8/1/2017. Στη μνήμη των γονιών μας προσφέρουμε 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νεστορίου Καστοριάς.

Τα παιδιά τους Θωμάς Σωτηρίου, Βαγγέλης Σωτηρίου, Παρασκευή Σωτηρίου


ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΟΣ η ΝΤΑΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΟΣ η ΝΤΑΝΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΕΝΤΕΔΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΕΝΤΕΔΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΑ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΒΕΡΑΤΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΒΕΡΑΤΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΗΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΤΑΣΟΣ ΑΙΣΩΠΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΑΙΣΩΠΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΗΣ

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΑΛΟΥΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΑΛΟΥΚΟΣ

ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ
ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ

ΜΕΡΤΖΑΝΙΩ ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ
ΜΕΡΤΖΑΝΙΩ ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΚΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΚΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΟΛΓΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΙΣΣΙΟΥ
ΟΛΓΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΙΣΣΙΟΥ

ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2016-12-29 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2008-12-30 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2008-01-11 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-12-11 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-01-18 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2006-01-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ