Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξάνονται καθημερινά οι φορείς που καλούν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο

Δεκάδες (65 μέχρι χτες) εκπαιδευτικά, εργατικά σωματεία και φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι καλούν σε συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που οργανώνει η Ομοσπονδία Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 5/2, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Ευόσμου, μετά τα πρόσφατα γεγονότα έξω από το 2ο ΕΠΑΛ από φασιστικές ομάδες που δρουν στα σχολεία, αλλά και τις επιθέσεις σε πρόσφυγες μαθητές.

Ενώνουν τη φωνή τους και δηλώνουν ότι «δεν θα ανεχτούμε τα σχολεία των παιδιών μας να γίνουν εκκολαπτήρια κάθε φασίστα! Δεν θα επιτρέψουμε τον φόβο και τις απειλές μέσα και έξω από τα σχολεία! Δεν θα επιτρέψουμε το δηλητήριο του φασισμού στις γειτονιές μας! Δεν θα τους αφήσουμε να ξεμυτίσουν πουθενά! Είναι γνωστός ο ρόλος αυτών των ομάδων, όπως γνωστή είναι και η εγκληματική τους δράση».

Ενόψει του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου, σωματεία και φορείς διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου σήμερα, Πέμπτη 3/2, στις 5 μ.μ., στην ΕΔΟΘ.

Στη μεγάλη λίστα των φορέων που καλούν σε συμμετοχή, προστέθηκαν χτες: Σωματείο Εργαζομένων σε δομές διαχείρισης του Προσφυγικού Κεντρικής Μακεδονίας (ΣΩΜΕΠΡΟ), Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Ιματισμού - Δέρματος - Κλωστοϋφαντουργίας - Υποδηματοποιίας Κεντρικής Μακεδονίας, Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ, Σύλλογος Εργαζομένων ΙΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Ενωση Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Βαθυλάκκου «Πυγμή», Ενωση Γονέων Θέρμης, Πανδημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Γυναικών Τούμπας, Σύλλογος Γυναικών Χορτιάτη, Σύλλογος Γυναικών Θερμαϊκού, Σύλλογος Γυναικών Ε' Δημοτικής Κοινότητας, Σύλλογος Γυναικών Χαλκηδόνας, Ομάδα Γυναικών Θέρμης, Ομάδα Γυναικών Ανω Πόλης, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών, Σύλλογοι Φοιτητών Νομικής και Ιστορικού Αρχαιολογικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ