Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Σήμερα οι συγκεντρώσεις για την υγεία και το λαϊκό εισόδημα

Σε συγκεντρώσεις προχωρούν σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ. φορείς στους τρεις δήμους της Δυτικής Αθήνας (Ιλιον, Πετρούπολη και Αγιοι Ανάργυροι - Καματερό), για μέτρα προστασίας της υγείας και του λαϊκού εισοδήματος. Πιο συγκεκριμένα, στην Πετρούπολη η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Ηρώ, στο Ιλιον στην κεντρική πλατεία και σε Αγίους Αναργύρους - Καματερό στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Αύριο σε «Σισμανόγλειο» και «Αμ. Φλέμινγκ»

Τα Σωματεία Εργαζομένων στα Νοσοκομεία «Σισμανόγλειο» και «Αμαλία Φλέμινγκ» θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Παρασκευή, στις 2 μ.μ. στην πύλη του «Σισμανόγλειου», ενάντια στην εκ νέου μετατροπή του σε νοσοκομείο μίας νόσου, στερώντας έτσι από εκατοντάδες ασθενείς άλλων νοσηροτήτων δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, ενώ απαιτούν και την επαναλειτουργία του «Αμαλία Φλέμινγκ» για όλους τους ασθενείς.

Συλλαλητήριο για την Υγεία στην Καλαμάτα

Τη λήψη άμεσων μέτρων προστασίας της υγείας των εργαζομένων και συνολικά του λαού από την πανδημία απαιτούν τα Συνδικάτα Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων, Επισιτισμού - Τουρισμού, Τροφίμων - Ποτών και Εργαζομένων της ΔΕΥΑ στη Μεσσηνία, που προχωρούν την Παρασκευή 11 Φλεβάρη σε συλλαλητήριο στην Καλαμάτα (πλατεία 23ης Μάρτη) στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ