Πέμπτη 17 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ετοιμος για την πρόκληση

Με καλή ψυχολογία και αισιοδοξία από την πορεία τίτλου στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στο Μπέργκαμο με αντίπαλο την Αταλάντα (22.00 - Cosmote Sport 2) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα πλέι οφ για την πρόκριση στους «16» του Εuropa League. Επιστρέφοντας μετά από σχεδόν δύο μήνες στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν στη δύσκολη αυτή αποστολή ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο την άλλη βδομάδα.

Κόντρα στην ανερχόμενη δύναμη του ιταλικού ποδοσφαίρου (εδώ και τέσσερα χρόνια τερματίζει μέσα στην τετράδα και στο Champions League έχει φτάσει μέχρι τα προημιτελικά) ο Ολυμπιακός θέλει να σταθεί έτοιμος για τις προκλήσεις του αγώνα, κάτι που προϋποθέτει να εμφανιστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με το τελευταίο διάστημα στις εγχώριες υποχρεώσεις. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι η μοναδική απουσία βασικού που έχει είναι αυτή του Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος είναι τραυματίας.

Στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για αναμέτρηση - πρόκληση για τους παίκτες του, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες αυτήν τη στιγμή. Εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, που όμως δεν φτάνει καθώς όπως επεσήμανε πρόκειται μόνο για το «πρώτο ημίχρονο» για τις δύο ομάδες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ