Πέμπτη 17 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Eδραίωση Παναθηναϊκού, «ανάσα» για τον Παναιτωλικό

Με τον Παναθηναϊκό να εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα μετά τη νίκη στη Ριζούπολη, τον Παναιτωλικό να παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη μάχη της παραμονής και τον Ατρόμητο να χάνει σπουδαία ευκαιρία για βαθμολογική «ανάσα», έκλεισε χτες μέρος των εκκρεμοτήτων στη Super League 1 σε ό,τι αφορά αγώνες που είχαν αναβληθεί λόγω κορονοϊού.

Για τη 14η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας (Παλάσιος 13', Αϊτόρ 17', Πεχλιβανίδης 83' αυτογκόλ) και εδραίωσε τη θέση του στην πρώτη τετράδα, ενώ απ' την άλλη ο Απόλλων παραμένει ουραγός και σε δεινή θέση.

Για τη 19η αγωνιστική ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Λαμίας στο Αγρίνιο (Ντάγκο 56') και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις.

Τέλος, για την 22η αγωνιστική ο Ατρόμητος υποδέχτηκε στο Περιστέρι τον ΟΦΗ και παρότι προηγήθηκε 2-0, τελικά παραχώρησε ισοπαλία 2-2 (Μουνίφ 15', Αλιμπεκ 35' - Λάμπρου 56', Φελίπε 69' πέναλτι) και παρέμεινε έτσι προτελευταίος, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να «ανασάνει» βαθμολογικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ