Πέμπτη 17 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα περιστατικά κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών

Ακόμα μια καταγγελία κακοποίησης παιδιού, από τις πολλές που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, δείγμα της σάπιας κοινωνίας που αποκτηνώνει τους ανθρώπους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνοντας την παντελή έλλειψη κοινωνικών υπηρεσιών.

Στο Λασίθι της Κρήτης, ένα 11χρονο κορίτσι, ορφανό από πατέρα και με την μητέρα της με πολλά προβλήματα, εκμυστηρεύτηκε στην δασκάλα της την κακομεταχείρισή του από τον θείο του, που έχει αναλάβει την επιμέλειά της με αναδοχή. Πληροφορίες από το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης καταγράφουν ότι το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει συμπεριφορά και ήταν συνεχώς θλιμμένη και κλεισμένη στον εαυτό της και περιέγραψε στην δασκάλα της ότι ήταν ο θείος της που την κακοποιούσε και σεξουαλικά, περιγράφοντας συγκεκριμένα περιστατικά. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του θείου της και σε βάρος του έχει ξεκινήσει ανακριτική διαδικασία, με τον ίδιο να αρνείται την κατηγορία.

Σε ένα άλλο περιστατικό στα Φιλιατρά της Μεσσηνίας, 43χρονος Βούλγαρος κατήγγειλε πριν λίγες μέρες την 19χρονη κόρη του ότι εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της μαζί με τον 28χρονο φίλο της επίσης βουλγαρικής καταγωγής. Σε κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η 14χρονη είπε ότι της χορηγούσαν ναρκωτικές ουσίες και πιο ειδικά χασίς, για να την αναγκάζουν να εκδίδεται σε άνδρες της περιοχής, συνήθως αλλοδαπούς, για 20 ευρώ. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ