Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

- Αίσιο τέλος είχε χτες η υπόθεση με άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από τον 5ο όροφο κτιρίου ασφαλιστικής εταιρείας στη λεωφ. Συγγρού. Ο άνδρας πείστηκε να κατέβει από το κτίριο για να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις.

Η κίνηση των οχημάτων στο σημείο είχε αποκλειστεί, ενώ είχαν σπεύσει, εκτός από δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ.

- Εκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού που προκάλεσε μικρής έκτασης φωτιά σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στην περιοχή Αγ. Αρτεμίου. Τη φωτιά έσβησαν πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο ενώ πυροτεχνουργοί διαπίστωσαν ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν από κροτίδες, εύφλεκτο υγρό και προσανάμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συγκεκριμένη πολυκατοικία μένουν 4 αστυνομικοί που υπηρετούν σε διαφορετικές υπηρεσίες της Αστυνομίας.

- Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε στο 40ό χλμ. της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας, κοντά στα Λαγκαδίκια. Αστυνομικοί εντόπισαν στις 2 τα ξημερώματα τη σορό ενός άνδρα, 41 ετών (ημεδαπού). Ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο, απέδωσε τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα. Τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού έχει αναλάβει η Τροχαία της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ