Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
MΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΠΑΟΚ 1-0
Δυσκόλεψε το έργο του

Τον πήχη δυσκολίας για τον στόχο της πρόκρισης στους «16» του Conference League ανέβασε ο ΠΑΟΚ μετά τη χτεσινή ήττα στη Δανία από τη Μίντιλαντ με 1-0, στον πρώτο αγώνα για τον έξτρα γύρο της διοργάνωσης. Ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» διαθέτοντας το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην Τούμπα την ερχόμενη βδομάδα είναι πρακτικά αυτοί που ορίζουν την τύχη τους απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε στα μέτρα τους. Μια αμυντική ολιγωρία της ελληνικής ομάδας νωρίς στο παιχνίδι έδωσε το δικαίωμα στον Ολαντ να σκοράρει στο 20' για τους γηπεδούχους με το γκολ να αποδεικνύεται ικανό για τη νίκη τους. Από την πλευρά τους, οι «ασπρόμαυροι», που έδειξαν να μην ξεπερνούν τον αιφνιδιασμό τους μέχρι την ανάπαυλα, ήταν σαφώς καλύτεροι στο β' μέρος, όταν ανέβασαν ρυθμούς πιέζοντας περισσότερο επιθετικά, ωστόσο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες. Αντίθετα, η Μίντιλαντ ήταν αυτή που απείλησε με μεγαλύτερες αξιώσεις έχοντας δοκάρι στις καθυστερήσεις.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Ολαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Αντερσον, Σίστο (84' Μαρσόνι), Ονιεντίκα, Εβάντερ (60' Μέγερ), Ντιρχ (60' Βίκτορ Ντα Σίλβα), Ισακσεν (69' Τσαρλς), Μπρουμάντο (69' Λιντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (78' Καντουρί), Τσιγγάρας, Σβαμπ (69' Βιεϊρίνια), Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (78' Σοάρες), Μίτριτσα (46' Μπίσεσβαρ), Ακπομ (84' Τσόλακ).


Το έργο για την πρόκριση δυσκόλεψε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στη Δανία από τη Μίντιλαντ

INTIME SPORTS

Το έργο για την πρόκριση δυσκόλεψε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στη Δανία από τη Μίντιλαντ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ