Πέμπτη 24 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Καταγγέλλει τη στάση της δημοτικής αρχής για την παράδοση του Κέντρου Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ σε ιδιώτες

Αρνήθηκε η δημοτική αρχή Αμαρουσίου να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το ψήφισμα που κατέθεσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» για να μην παραδοθεί το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ σε ιδιωτικά συμφέροντα!

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση», «η δημοτική αρχή όχι μόνο αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα, αλλά και ο εκπρόσωπός της, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ και ψήφισε θετικά, αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο!».

«Η στάση τους αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι στην ίδια γραμμή με τη στάση τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ, όπου με την ψήφο τους έδωσαν το "πράσινο φως" στην παράδοση Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, 70.000 τ.μ., σε ιδιωτικά συμφέροντα», τονίζει στην καταγγελία της η «Λαϊκή Συσπείρωση», επισημαίνοντας ότι οι αθλητικοί χώροι θα έπρεπε να είναι στη διάθεση της Ομοσπονδίας, των αθλητικών σωματείων, της νεολαίας, των πολιτών, για άσκηση και αναψυχή.

Επισημαίνει ακόμα ότι η στάση των μελών της δημοτικής αρχής στο θέμα του ΟΑΚΑ «είναι στην ίδια γραμμή με τη στάση τους στην επιχειρούμενη μετεγκατάσταση του καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι, στην ίδια γραμμή με την παράδοση στο μεγάλο κεφάλαιο των ελεύθερων χώρων στο όνομα της "ανάπτυξης" και προεξοφλεί τη συμμετοχή τους στους σχεδιασμούς για την ιδιωτικοποίηση του δάσους Συγγρού (μην ξεχνάμε ότι συμμετείχαν σε όλες τις "πρωτοβουλίες" της κυβέρνησης για τη "σωτηρία" του!)». Η «Λαϊκή Συσπείρωση» τονίζει ότι θα είναι πάντα «στο πλευρό του μαζικού λαϊκού κινήματος για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε αθλητισμό, πολιτισμό, αναψυχή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ