Σάββατο 26 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 27 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Το Σάββατο 26 Φλεβάρη

-- Στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο των Δημοτικών Σχολείων 4ου και 37ου, στη Λάρισα, η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας πραγματοποιεί εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το ξέσπασμα της πανδημίας, με θέμα «Υγεία: Κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Χίου προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», που είναι αφιερωμένο στους εξόριστους της Μακρονήσου, στο Κοινοτικό Κατάστημα Λαγκάδας στις 6 μ.μ. Επίσης, την Κυριακή 27/2 στις 11 π.μ. καλεί στην εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στην Κυδιάντα, αφιερωμένη στους Χιώτες εξόριστους στη Μακρόνησο.

Την Κυριακή 27 Φλεβάρη

-- Στις 11.30 π.μ., στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Νεάπολης, οι Τομεακές Οργανώσεις Δυτικής Θεσσαλονίκης και ΕΒΕ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζήμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Καπιταλιστική ανάπτυξη: Μύθοι και πραγματικότητα. Το παράδειγμα της κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα, μέσα από τον αγώνα των εργαζομένων στη "Νηματουργία Βαρβαρέσος"» πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας στη Νάουσα, στις 6 μ.μ. στην παλιά «Βέτλανς». Θα μιλήσει ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οργανώνεται σύσκεψη της ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής του ΚΚΕ στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ με θέμα «Συναγερμός! Οχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών! Ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει πορεία!». Θα μιλήσει η Μαριάννα Οργέττα, μέλος του ΤΓ Εκπαιδευτικών.

-- Η ΚΟΒ Σερβίων Κοζάνης πραγματοποιεί σύσκεψη στις 11 π.μ. στο δημαρχείο, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ και ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

-- Η ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας καλεί σε προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τη Μακρόνησο, στις 7 μ.μ. στη Δάφνη (σχολείο).

Τη Δευτέρα 28 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Κατερίνης «Εκάβη», η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας πραγματοποιεί εκδήλωση για την Υγεία με αφορμή τα δύο χρόνια της πανδημίας. Στην εκδήλωση θα γίνουν παρεμβάσεις από εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας, ενώ θα ακολουθήσει κεντρική ομιλία από στέλεχος του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ