Παρασκευή 4 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
Kαθυστερημένη «καμπάνα» στον Ολυμπιακό

Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί του πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβρη. Παράλληλα του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ απορρίφθηκε η ένσταση που υπέβαλαν οι «ερυθρόλευκοι» κατά της απόφασης.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της ΕΣΑΠ, εξαιτίας σημαντικού γραφειοκρατικού λάθους που καθυστέρησε την κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία για περίπου 2,5 μήνες. Κάτι που είχε προκαλέσει αντιδράσεις τόσο από βασικούς αντιπάλους των «ερυθρολεύκων» όσο και από τους ίδιους, καθώς καλούνται πλέον να δώσουν κρίσιμους αγώνες (με ΠΑΟΚ και Κηφισιά) για τη β' φάση του πρωταθλήματος χωρίς κόσμο.

Ντέρμπι κορυφής στην Πυλαία

Με το ντέρμπι κορυφής στην Πυλαία, όπου ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον 2ο Παναθηναϊκό, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος της Volleylague. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα της β' φάσης και το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ματς θα καθορίσει το σκηνικό στην κορυφή. Στην ειδική βαθμολογία (βάσει και των βαθμών στην κανονική περίοδο) ο «Δικέφαλος του Βορρά» προπορεύεται με 15 βαθμούς, έναντι 11 των «πρασίνων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ