Τετάρτη 9 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΣ» ΣΤΟ ΑΠΘ
Καταγγέλλουν την απαράδεκτη ποιότητα του φαγητού στη φοιτητική λέσχη

Τις άσχημες συνθήκες σίτισης που επικρατούν στη λέσχη του ΑΠΘ καταγγέλλουν εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ», με αφορμή τον εντοπισμό νεκρής μύγας στο σακουλάκι με το ψωμί που παρέλαβε ένας φοιτητής, μαζί με το φαγητό του.

Οπως καταγγέλλουν, «η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση της λέσχης, απόρροια της εργολαβίας που κοιτάει μόνο το κέρδος της, έχουν ως αποτέλεσμα την απουσία ελέγχου στο φαγητό που σερβίρεται, στην ποιοτική και ποσοτική του χειροτέρευση.

Αν κάποιος ψάχνει διαπιστευτήρια των αποτελεσμάτων της λειτουργίας του πανεπιστημίου ως επιχείρησης, της λογικής κόστους - οφέλους φτάνει το να περάσει μια βόλτα από τη λέσχη του ΑΠΘ.

Είναι πολλά τα περιστατικά με φαγητά που σερβίρονται χωρίς να έχουν ελεγχθεί ενώ και το προηγούμενο διάστημα είχαν εκδηλωθεί ακόμη και τροφικές δηλητηριάσεις σε φοιτητές.

Στο πλαίσιο αυτό, εξοργιστική είναι η στάση του εργολάβου και των πρυτανικών αρχών που η μόνη τους μέριμνα είναι να προσπαθούν να απολύσουν τους εργαζόμενους αντί να προχωρήσουν στην πρόσληψη κι άλλων, που επιχειρούν να μειώσουν την προσέλευση των φοιτητών στη λέσχη αντί να φροντίζουν να καλύπτονται οι ανάγκες των φοιτητών σε ποιοτική και ποσοτική σίτιση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ