Σάββατο 23 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στην Πάτρα τα σπουδαία

Με τον... αέρα, που του έδωσε η σημαντική ευρωπαϊκή νίκη του στην Πράγα έναντι της Σπάρτα, αλλά ταυτόχρονα με το μυαλό προσηλωμένο στο στόχο της κατάκτησης του τίτλου στο εγχώριο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σήμερα στην Πάτρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ουραγό Παναχαϊκή (17.00, ΑΛΦΑ «ΣΠΟΡΤΣ 1»), στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Α' Εθνικής. Οι «πράσινοι», έπειτα από την καλή τους παρουσία στα ευρωπαϊκά «σαλόνια», επιστρέφουν στην εγχώρια πραγματικότητα με μοναδικό σκοπό την απόκτηση των τριών βαθμών, που θα τους κρατήσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Στο παιχνίδι στο στάδιο της Παναχαϊκή, η ομάδα του Σέρτζιο Μαρκαριάν, αναμένεται να παρατάξει ένα αρκετά διαφοροποιημένο σχήμα από αυτό που αγωνίστηκε στην Πολωνία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής κάποιους βασικούς παίχτες της ομάδας του, ούτως ώστε να ξεκουραστούν, ενόψει της συμμετοχής τους στον αγώνα με τους Τσέχους στη «Λεωφόρο» την ερχόμενη Τετάρτη. Ετσι, στην Αθήνα έμειναν οι Κωνσταντίνου, Κυργιάκος, Σάριτς καθώς και οι Γκούμας (υποφέρει από αμυγδαλίτιδα), Σαπάνης (τραυματίας), Μπαρτζώκας και Δάρλας (αποκλείστηκαν από την αποστολή). Ο Καραγκούνης επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή, εξ αιτίας της κατάστασης του Γκούμα, αφού η αρχική σκέψη ήταν να μείνει και αυτός εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης.

Στην αντίπερα όχθη, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την κούραση, αλλά και τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει πολύτιμες βαθμολογικές ανάσες, ρίχνονται σήμερα στη μάχη της 17ης αγωνιστικής οι παίχτες της Παναχαϊκής. Ο Νίκος Αναστόπουλος, αν και δε θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις υπηρεσίες των Γκίτση και Ιωάννου που είναι τιμωρημένοι, ευελπιστεί ότι η ομάδα του, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου της μπορεί να πετύχει κάτι καλό. Στην αποστολή των Αχαιών επέστρεψε ο Κεφαλάς που εξέτισε την ποινή του.

  • Στη Νέα Σμύρνη και τη Νίκαια, στρέφονται σήμερα τα βλέμματα των φίλων της Β' Εθνικής. Στο πλαίσιο της αυλαίας στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, ο 2ος στη βαθμολογία Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον 7ο Ολυμπιακό Βόλου (15.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή, ενώ στη Νίκαια η 3η Προοδευτική υποδέχεται την 11η Καλαμάτα (15.00, ΑΛΦΑ «ΣΠΟΡΤΣ 2»).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ