Σάββατο 23 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Κρίσιμα ματς

Στη μάχη της Ευρώπης ξαναρίχνονται σήμερα Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη που δίνουν κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια για το μέλλον τους σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κυπελλούχων αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στη Νάπολι αντιμετωπίζοντας την Ποσίλιπο για την 3η αγωνιστική του μπλε ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ θέλοντας να περάσει αλώβητος από την έδρα και να σβήσουν το στραβοπάτημα στον Πειραιά με τη Νις. Στους πρωταθλητές κυριαρχεί η αισιοδοξία μετά και τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα στοχεύοντας στη νίκη.

Με σκοπό να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα η Βουλιαγμένη κοντράρεται στη Βουδαπέστη με αντίπαλο τη Βάσσας για τα ημιτελικά του Κυπελλούχων. Οπως τονίζει ο προπονητής των «μπέμπηδων» σκοπός της ομάδας του είναι να αντέξει το ρυθμό των Ούγγρων, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε κρίσιμο αλλά όχι καθοριστικό το παιχνίδι αφού υπάρχει και η ρεβάνς.

  • Το ντέρμπι της Γλυφάδας με τον ΠΑΟΚ (Αγ. Κοσμά 13.45 ΑΛΦΑ DIGITAL) μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 15ης αγωνιστικής στην Α1. Οι δυο ομάδες που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής στη βαθμολογίας θέλουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν ψηλά. Τα υπόλοιπο πρόγραμμα: ΠΑΟ - Πάτρα (ΟΑΚΑ 20.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Αρης Θ. - Π. Φάληρο (Ποσειδώνειο 11.45 ΑΛΦΑ DIGITAL). Σημ: Αναβάλλονται τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Νηρέας Χ. και Βουλιαγμένης - Χανίων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ