Σάββατο 2 Απρίλη 2022 - Κυριακή 3 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΚΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΚΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη του αδερφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΣΙΟΥ (ή Σαλέα) (φωτ.), στελέχους του ΚΚΕ, ο οποίος φυλακίστηκε και εξορίστηκε, της αγωνίστριας συζύγου του, ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΒΑΣΣΙΟΥ, και του γιου τους, ΙΩΑΝΝΗ Π. ΒΑΣΣΙΟΥ (φωτ.), στελέχους του Κόμματος, ο οποίος «έφυγε» νέος από τη ζωή, όπως επίσης στη μνήμη των συγγενών μας ΑΛΙΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (φωτ.), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΥ (φωτ.), ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ (φωτ.) και ΑΓΑΘΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (φωτ.), προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ 300 ευρώ μέσω της ΚΟ Γερμανίας.

Οικογένεια Αποστόλη Βάσσιου

***

ΦΩΤΟ 2

«Εφυγε» από κοντά μας την 1/2/2022, σε ηλικία 94 ετών, η ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΤΣΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ. Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Θεσσαλονίκης το 1928, από γονείς πρόσφυγες που ήρθαν από τον Πόντο της Τουρκίας (Πάφρα και Κερασουντα). Το 1938 ήρθαν οικογενειακά και εγκαταστάθηκαν στον συνοικισμό του Σταθμού στην Κατερίνη. Η οικογένειά της οργανώθηκε στο ΕΑΜ και ενίσχυε τον αγώνα της Αντίστασης με τρόφιμα, ενώ το σπίτι τους χρησιμοποιήθηκε ως καταφύγιο των ανταρτών τόσο την περίοδο της Κατοχής όσο και την περίοδο του εμφυλίου πολέμου.

Πριν την ένταξή της στον Δημοκρατικό Στρατό ήταν σύνδεσμος με χωριά της Βόρειας Πιερίας. Φυλακίστηκε από την αστυνομία για έξι μέρες. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ το 1948, σε ομάδα κρούσης. Πάνω από την Αγία Τριάδα Ολύμπου είχαν καταφύγιο στην περιοχή Γαβριά Ολύμπου. Συμμετείχε σε πολλές αποστολές, τόσο μέσα στην Πιερία όσο και στον νομό Ημαθίας. Τον Δεκέμβρη του 1949 πέρασε στην Αλβανία και από κει εγκαταστάθηκε στην Ουγγαρία, στο χωριό Νίκος Μπελογιάννης, όπου δούλεψε ως εργάτρια σε βιοτεχνία ρούχων. Το 1982 επαναπατρίστηκε μαζί με την οικογένειά της στην Κατερίνη. Ηταν μέλος στην Κομματική Οργάνωση Σταθμού - Χηράδικων Κατερίνης. Συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Εθνικής Αντίστασης και μέχρι τον θάνατό της προμηθευόταν και διάβαζε τον «Ριζοσπάστη».

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στη μνήμη της ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΚΙΤΣΑΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ και του ΚΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας στις 4/4/2002, ο γιος τους Χάρης Χριστοδουλίδης προσφέρει 500 ευρώ ως δεύτερη δόση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΙΤΣΑ, που υπήρξε μέλος του ΚΚΕ και ακούραστος μαχητής σε κάθε πολιτική και κοινωνική διεκδίκηση, καθώς επίσης επί σειρά ετών αγωνιστής για τα δικαιώματα των ναυτικών, διατελέσας πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών επί 9 έτη, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αιγίου.

Η σύζυγός του Ελένη Δρίτσα

***

ΦΩΤΟ

Αποχαιρετώ μαζί με τις κόρες μου και τα εγγόνια μου την αγαπημένη σύντροφο της ζωής μου ΜΙΝΑ (ΒΙΛΕΛΜΙΝΗ). Με την Μίνα τελειώσαμε μαζί το Πολυτεχνείο το 1952. Ζήσαμε μαζί 70 χρόνια. Ημασταν και οι δυο ΕΠΟΝίτες στα χρόνια της Αντίστασης. Βρεθήκαμε αταλάντευτα δεμένοι με τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Η Μίνα ήταν η μόνη κοπέλα που πέτυχε το 1947 στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, σε σύνολο 75 επιτυχόντων. Ηταν η μοναδική κοπέλα στα πέντε χρόνια των σπουδών. Στην επαγγελματική της σταδιοδρομία κέρδισε την εκτίμηση όσων συνεργάστηκαν μαζί της.

Την αποχαιρετώ γεμάτος από την αγάπη μας και με απέραντη θλίψη. Στη μνήμη της προσφέρω στο Κόμμα της, το ΚΚΕ, 500 ευρώ ως τρίτη δόση.

ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Χρήστος Τελειώνης

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 2 Απρίλη συμπληρώνονται 7 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μου ο σύντροφός μου στη ζωή και στους αγώνες, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Δεν τον ξεχνάμε ποτέ, είναι πάντα στην καρδιά μας. Συμπληρώθηκαν επίσης 21 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μου, ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ, που εξορίστηκε για 14 χρόνια. Οταν γύρισε δεν άφηνα το χέρι του και έως και σήμερα περήφανα ακολουθώ τον δρόμο που μου χάραξε. Στη μνήμη τους, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

Η σύζυγος Ιωάννα, τα παιδιά Σούλα, Ρούλα, Αλκης

***

Ο σ. Ηλίας Αλεξόπουλος, από το Αίγιο, προσφέρει στο Κόμμα, στη μνήμη του Ι. Β. ΣΤΑΛΙΝ, του Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, του Α. ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, του Ν. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, του Ν. ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ, του Χ. ΦΛΩΡΑΚΗ και όλων των μαρτύρων του ΚΚΕ που αγωνίστηκαν για την υπόθεση της εργατικής τάξης, το ποσό των 500 ευρώ, ως πέμπτη δόση, μέσω της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΟΥΧΝΙΚΑ, η σύζυγός του, Φιλαρέτη, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Σαλαμίνας.

***

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑ, το γένος Βασίλη Μπαβέλα, ο σύζυγος Γεώργιος Κοκκάλας και η Αγγελική Κοκκάλα προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ναυπλίου.

***

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας στις 16/3/2013, προσφέρουμε 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η γυναίκα του, Γεωργία

Η κόρη του, Βάσια

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονιών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗ, ναυτεργάτη, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΑΝΩΛΗ (ΜΠΛΕΤΑ), μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρουμε 70 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Τα παιδιά τους Ιωάννα, Μαρία και Ελένη, οι γαμπροί και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Ο Σταύρος Μπορομπόκας, στη μνήμη του αγωνιστή - κομμουνιστή εξαδέλφου του ΘΕΟΦΑΝΗ ΣΤΑΘΕΛΑΚΗ, προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των συντρόφων ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ (φωτ.), ΝΙΚΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (φωτ.), ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΤΟΥΣΙΑ (φωτ.), ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΑΒΡΑΑΜ (φωτ.) και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΙΓΚΟΥ, το Παράρτημα Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 200 ευρώ μέσω του Τομέα Περιστερίου - Νοτιοδυτικών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΡΛΑΒΑΤΖΑ, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας το ποσό των 200 ευρώ μέσω της Οργάνωσης Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Ζωή Παρλαβάτζα

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΑΤΣΗ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΙΧΑ, ΦΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΟΥΣΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΡΔΩΣΑ, προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης: Παπανικολάου Ιωαν. Σπύρος 100 ευρώ, Παπανικολάου Ιωαν. Αναστασία 50 ευρώ, Σκαλής Στυλ. Κώστας 50 ευρώ, Σκαλής Αντ. Λευτέρης 50 ευρώ, Σκαλής Αντ. Βασίλης 50 ευρώ, Σκαλής Ελευθ. Αντώνης 50 ευρώ, Λάμπρου Αλεξ. Χρήστος 50 ευρώ, Παπανικολάου Μελ. Σπυριδούλα 30 ευρώ, Παπανικολάου Γεωργ. Αλεξάνδρα 25 ευρώ, Παπανικολάου Γεωργ. Αναστασία 25 ευρώ, Παπανικολάου Βασ. Αναστασία 20 ευρώ, Σκαλή Αθαν. Ιωάννα 20 ευρώ.

ΑΓΑΘΗ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΑΓΑΘΗ ΛΑΜΠΡΟΥ
Ζητάμε ταυτόχρονα να διορθωθούν οι λανθασμένες ημερομηνίες (1940-'41) του θανάτου τους, που αναγράφονται στο Ηρώο του χωριού της Ξηρονομής Βοιωτίας. Να αναγραφούν οι σωστές ημερομηνίες της θυσίας τους, ως αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Είναι χρέος τιμής στη μνήμη τους και οφειλή προς τις νεότερες γενιές.

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΧΑΣ γεννήθηκε το 1925 στην Ξηρονομή Βοιωτίας. Δάσκαλος, μέλος του ΚΚΕ, δραστήριο μέλος της ΕΠΟΝ την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης. Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας το αστικό καθεστώς τον εξόρισε στην Ικαρία. Μετά την εξορία εντάχθηκε στον ΔΣΕ. Πολέμησε ηρωικά ενταγμένος στις δυνάμεις του Αρχηγείου Ρούμελης. Στις 28/3/1948, σε μάχη με τον αστικό στρατό στην Αγία Μαρίνα Λοκρίδας, τραυματίστηκε σοβαρά και πιάστηκε αιχμάλωτος. Τα όργανα των μοναρχοφασιστών τον εκτέλεσαν επιτόπου.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΤΣΗΣ γεννήθηκε το 1908 στην Ξηρονομή Βοιωτίας. Γιατρός, παιδίατρος, με καθολική αποδοχή από τον λαό της περιοχής για την επιστημονική του κατάρτιση, την ανιδιοτέλεια και πάνω απ' όλα την αγάπη του προς τους ανθρώπους του μόχθου και τα παιδιά τους. Επικεφαλής του ΕΑΜ Ξηρονομής, έχει μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη του αντιστασιακού κινήματος. Η επιμελητειακή στήριξη του ΕΛΑΣ, ο εφοδιασμός των νέων μαχητών του με όλα τα απαραίτητα, η ανάπτυξη ισχυρού δικτύου εφεδροελασιτών στα χωριά, η ανάπτυξη δικτύου πληροφοριών κ.λπ. ήταν έργο τεράστιο, που το έφερε σε πέρας με επιτυχία.

Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας φυλακίστηκε στη Θήβα και εξορίστηκε στην Ικαρία. Με την επιστροφή του από την εξορία συμμετέχει στον τιτάνιο αγώνα του ΔΣΕ. Η επιμελητειακή στήριξη της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ (Διοικητής καπετάν-Διαμαντής) και του Τάγματος 2/34 του ΔΣΕ (Διοικητής καπετάν-Κρόνος) έχει και τη δική του σφραγίδα. Η δράση του και η μεγάλη αγάπη που τρέφουν γι' αυτόν η αγροτιά και η εργατιά της Βοιωτίας προκαλούν το μίσος του αστικού κράτους και των ντόπιων τραμπούκων τοποτηρητών του. Τον Μάη του 1948 συλλαμβάνεται και παραπέμπεται στο Εκτακτο Στρατοδικείο Θήβας. Χρησιμοποιείται ψευδομάρτυρας που συνελήφθη αιχμάλωτος στα Δερβενοχώρια και αντάλλαξε με ψευδομαρτυρία τη ζωή του. Καταδικάστηκε σε θάνατο κρατώντας περήφανη κομμουνιστική στάση και κάνοντας σκόνη τις ψευδείς καταθέσεις εις βάρος του. Παρότι οι αποφάσεις εκτελούνταν αμέσως, τον κράτησαν 4 μήνες στη φυλακή. Στη φυλακή συνέρρεαν χωρικοί, κρατικοί υπάλληλοι και άλλοι εργαζόμενοι από διάφορες περιοχές, φέρνοντας τα παιδιά τους για να τα εξετάσει και να τα θεραπεύσει. Η Αναστασία Βασ. Παπανικολάου είναι μια τέτοια περίπτωση. Εκτελέστηκε στις 28/9/1948, στο Νεκροταφείο του Αγίου Λουκά στη Θήβα, στις 3 τα ξημερώματα. Η εκτέλεση έγινε πριν ανατείλει ο ήλιος, για να μην έρθει χάρη και αναστολή της εκτέλεσης από την Αθήνα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΣΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΣΙΟΣ
Στις 27/9/1948 γράφει από το κελί του μελλοθανάτου στον νεογέννητο τότε γιο του, Γιάννη: «Σε αποχαιρετώ για πάντα, έτσι ήταν γραφτό, να πέσω τόσο πρόωρα για την πατρίδα μας. Εχε όμως υπόψη σου ότι πέφτω σαν Ελληνας τίμιος, όχι προδότης του ελληνικού λαού. ΟΧΙ... Με εκτελέσανε γιατί ήμουνα επιστήμονας καλός, τίμιος και ειλικρινής...». Ο γιος του, Γιάννης Κακάτσης, γιατρός κι αυτός, βάδισε στον ίδιο αγωνιστικό δρόμο. Στα 25 χρόνια του συλλαμβάνεται και βασανίζεται απάνθρωπα από τη χούντα. Με σακατεμένη την υγεία του, πέθανε από καρδιακή προσβολή το 2001, συμπτωματικά την ίδια ημερομηνία, 28/9, και ώρα, 3η πρωινή, που είχε εκτελεστεί ο πατέρας του.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ γεννήθηκε το 1908 στην Ξηρονομή Βοιωτίας. Γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ στο χωριό, πήρε ενεργά μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας, την περίοδο του μονόπλευρου εμφυλίου συλλαμβάνεται και φυλακίζεται στη Θήβα. Αποφυλακίζεται και εντάσσεται στις γραμμές του ηρωικού ΔΣΕ. Ηταν μαχητής του 234 Συντάγματος του ΔΣΕ, με διοικητή τον Κώστα Αντωνόπουλο (καπετάν-Κρόνος). Αφησε την τελευταία του πνοή στο πεδίο της μάχης. Σκοτώθηκε στο βουνό Πάστρα της Αττικής τον Φλεβάρη του 1948, από αεροπορικό βομβαρδισμό του αστικού στρατού και τα βόλια των Αμερικανών ιμπεριαλιστών.

Ο ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ γεννήθηκε το 1919 στην Ξηρονομή Βοιωτίας. Τιμημένο μέλος του ΚΚΕ, αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της Εθνικής Αντίστασης κατά των ναζί κατακτητών. Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας υπέστη διωγμούς και ξυλοδαρμούς από χίτες και όργανα του αστικού καθεστώτος. Κατέφυγε στην Αθήνα για να γλιτώσει, συνελήφθη, φυλακίστηκε και κακοποιήθηκε άγρια. Μετά την αποφυλάκισή του εντάχθηκε στον ΔΣΕ, μαχητής στα τμήματα του Αρχηγείου Ρούμελης. Επεσε μαχόμενος στην Αντίκυρα Βοιωτίας το 1949.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΔΩΣΑΣ από την Ξηρονομή Βοιωτίας, μαχητής του ΕΛΑΣ, πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Σκοτώθηκε τον Δεκέμβρη του 1944 στην Αθήνα, σε μάχη με τα στρατεύματα των Αγγλων ιμπεριαλιστών και των ταγματασφαλιτών συνεργατών τους.


ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΑΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΑΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΚΙΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΙΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΦΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΦΩΤΗΣ

ΜΙΧΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΙΧΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΒΡΑΑΜ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΣΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΣΙΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΤΟΥΣΙΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΤΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΕΛΑΚΗΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΕΛΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΔΩΣΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΔΩΣΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΤΣΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΤΣΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

ΜΙΝΑ ΒΙΛΕΛΜΙΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΗ
ΜΙΝΑ ΒΙΛΕΛΜΙΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΛΕΤΑ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΛΕΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΟΥΧΝΙΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΟΥΧΝΙΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΛΑΒΑΤΖΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΛΑΒΑΤΖΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ