Τετάρτη 6 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Αποστολές εκτός έδρας για τους πρωτοπόρους

Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις των πρωτοπόρων των δύο ομίλων, Βέροιας και Λεβαδειακού, σε Καλαμαριά και Κηφισιά αντίστοιχα, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον στη σημερινή εμβόλιμη 29η αγωνιστική στη Super League 2. Μακριά από τις έδρες τους θα αγωνιστούν και οι ομάδες που ακολουθούν τους δύο πρωτοπόρους, με την ΑΕΛ να δοκιμάζεται στην Καβάλα για τον 1ο όμιλο και τα Χανιά και την Καλλιθέα στον 2ο όμιλο σε Σπάρτη και Ασπρόπυργο, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ:

(15.00) Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β', Αλμωπός Αριδαίας - Τρίκαλα, Καβάλα - ΑΕΛ, Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας, Ξάνθη - Ολυμπιακός Β', Πιερικός - Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής, Απόλλων Πόντου - Βέροια. Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου.

2ος ΟΜΙΛΟΣ:

(13.45) Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας, (15.00) Αστέρας Βλαχιώτη - Χανιά, Παναθηναϊκός Β' - Καλλιθέα, Καλαμάτα - Αιγάλεω, ΑΕΚ Β' - Ηρόδοτος, Επισκοπή - Ρόδος, (15.30) Κηφισιά - Λεβαδειακός (ΕΡΤ3), (18.00) Εργοτέλης - Ζάκυνθος. Ρεπό: Διαγόρας Ρόδου.

  • Για περίεργο στοιχηματισμό σε δύο παιχνίδια της Super League 2 έκανε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Συγκεκριμένα, η καταγγελία αναφέρεται στις αναμετρήσεις του Διαγόρα Ρόδου με τον Αστέρα Βλαχιώτη και σε αυτήν του Πανσερραϊκού με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η καταγγελία κατατέθηκε προς τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ