Τετάρτη 6 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Με κίνητρο το θετικό φινάλε

Τον προτελευταίο του ευρωπαϊκό αγώνα στη σεζόν δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, στο Βερολίνο με αντίπαλο την Αλμπα (21.00 - Novasports Prime), εξ αναβολής για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Ακολουθεί το φινάλε την Παρασκευή 8/4 με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ, επίσης εκτός έδρας.

Αυτό που σκέφτονται ήδη οι «πράσινοι» βέβαια είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα τη Δευτέρα 11/4, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί η πρωτιά στην κανονική περίοδο. Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να πάνε σ' αυτό με όσο γίνεται καλύτερη ψυχολογία, αν γίνεται και μετά από δύο νίκες στα τελευταία τους ματς στη φετινή Euroleague.

Δύσκολη χαρακτήρισε τη βδομάδα αυτή για τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του, Δημήτρης Πρίφτης, στις δηλώσεις του πριν το ματς με την Αλμπα, εμφανίστηκε όμως αισιόδοξος ότι παρά τις συνεχόμενες υποχρεώσεις οι παίκτες του θα αντεπεξέλθουν. Χαρακτήρισε την Αλμπα ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, απέναντι στην οποία οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν με καλή νοοτροπία. Για το θέμα τέλος με τον Γιόβιτς, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, ο Ελληνας τεχνικός εκτίμησε ότι δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον τα δύο τελευταία ευρωπαϊκά ματς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ