Παρασκευή 8 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Κατάθεση του πατέρα στην ανακρίτρια

Πάνω από τρεις ώρες διήρκεσε η κατάθεση του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, Μάνου Δασκαλάκη, στην ανακρίτρια, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης του για την οποία κατηγορείται η 33χρονη μητέρα της και εν διαστάσει σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο Μ. Δασκαλάκης - που κατά την άφιξή του αποδοκιμάστηκε από κόσμο που βρισκόταν στα δικαστήρια - δεν θέλησε να κάνει δήλωση. Με την κατάθεσή του ανοίγει η εξέταση μαρτύρων από την 18η τακτική ανακρίτρια, Χρ. Σαλάππα, που ερευνά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αναμένεται να καταθέσουν επίσης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη και οι συγγενείς της προφυλακισμένης μητέρας.

Ο 30χρονος κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τη σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους, αλλά και για άλλα ζητήματα που θα αναδείξουν τη ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειας. Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Δασκαλάκης δήλωσε παράσταση Πολιτικής Αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της Ρ. Πισπιρίγκου και τόνισε ότι «τα στοιχεία είναι αδιάσειστα». Οπως έχει σχολιάσει ο δικηγόρος του, ο εντολέας του είναι πλέον «πεπεισμένος πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι τα παιδιά του πέθαναν από παθολογικά αίτια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ