Παρασκευή 8 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟ
Φινάλε με το μυαλό στον Νέντοβιτς

Κλείνει απόψε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για φέτος ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (20.00 - Νovasports Prime).

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν τη χειρότερη χρονιά τους στη διοργάνωση, όπου βρίσκονται στη 14η θέση μεταξύ 15 ομάδων (δεν υπολογίζονται πλέον στην κατάταξη οι αποβληθείσες ρωσικές ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνιξ Καζάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), μετά και τη νέα κακή εμφάνιση και ήττα στο Βερολίνο από την Αλμπα (87-78), αυτό που κυριαρχεί όμως είναι η αγωνία για το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα του Βερολίνου. Σε αντίθεση μάλιστα με την υπόλοιπη αποστολή, που από το Βερολίνο μετέβη απευθείας στην Κωνσταντινούπολη, ο Σέρβος γκαρντ επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, ίσως και σήμερα.

Οσο για τον αποψινό αγώνα με τη Φενέρ, μοναδικό κίνητρο για τον Παναθηναϊκό είναι να ολοκληρώσει με νίκη για λόγους ψυχολογίας, μπροστά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

  • Το πρώτο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης της Euroleague προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων αυτής της βδομάδας. Η Μπαρτσελόνα, οριστικά 1η στην κανονική περίοδο, θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, οριστικά 8η. Οσο για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «8», αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ