Τετάρτη 27 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Κομβικά εξ αναβολής ματς σε Πυλαία και Νίκαια

Δύο από τις εκκρεμότητες που άφησαν οι προηγούμενες αγωνιστικές κλείνουν σήμερα για το πρωτάθλημα της Basket League με τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν σε Πυλαία και Νίκαια.

Στην πρώτη ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Προμηθέα Πάτρας (19.15, ΕΡΤ3) σε αγώνα για την 15η αγωνιστική αλλά και σε μια καθοριστική κόντρα για το σκηνικό στις θέσεις των πλέι οφ λίγο πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου. Ο «Δικέφαλος», που προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μετρώντας 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια, ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για παρουσία στην οκτάδα των πλέι οφ. Από την πλευρά του, ο Προμηθέας μετά από τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες στοχεύει σε ένα σημαντικό διπλό θέλοντας να παραμείνει σε τροχιά για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Σημαντικό ματς για τα δρώμενα στην ουρά της βαθμολογίας θα γίνει στη Νίκαια, όπου Ιωνικός και Ηρακλής (19.15, ERTSPORTS) θα κοντραριστούν σε αγώνα για την 21η αγωνιστική. Οι προτελευταίοι γηπεδούχοι και οι ουραγοί φιλοξενούμενοι προέρχονται από διαδοχικές ήττες και χωρίς περιθώρια νέων απωλειών ψάχνουν τη νίκη που θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους στην κόντρα της ουράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ