Τρίτη 10 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε Πανεπιστήμια

Εκδήλωση με θέμα «Με την ΚΝΕ δυναμώνουμε τον αγώνα για σπουδές και ζωή με δικαιώματα» οργανώνει την Πέμπτη 12 Μάη, στις 2 μ.μ. η Περιφερειακή Οργάνωση του Πανεπιστημίου Πατρών της ΚΝΕ, στο Θεατράκι των Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου, ενισχύοντας συνολικά την παρέμβασή της μπροστά και στις φοιτητικές εκλογές. Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Στη Θεσσαλία

Εκδηλώσεις με θέμα «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Με το ΚΚΕ στο δρόμο της ανατροπής» προγραμματίζουν Οργανώσεις της ΚΝΕ. Συγκεκριμένα:

  • Η ΤΟ Καρδίτσας, σήμερα Τρίτη, στις 3 μ.μ. στο φουαγιέ του τμήματος Δασολογίας. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κοδέλλας, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ.
  • Η ΤΟ ΑΕΙ Λάρισας αύριο Τετάρτη 11 Μάη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα ΔΙΑΛ 3 του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων. Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η ΤΟ Τρικάλων την Παρασκευή 13 Μάη, στη 1μ.μ. στην αίθουσα Α2 του τμήματος ΤΕΦΑΑ. Θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ και Βαλκανιονίκης ελευθέρας πάλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ