Παρασκευή 27 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Του χρόνου η ζωή» νέος δίσκος από τον Χρήστο Γκόντζο

Από τη δισκογραφική εταιρεία «Irida Music» κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος του νέου μουσικού Χρήστου Γκόντζου με τίτλο «Του χρόνου η ζωή».

Η μουσική και η παραγωγή είναι εξολοκλήρου από τον ίδιο τον συνθέτη και οι στίχοι ανήκουν στους Δημήτρη Κόντο, Δημήτρη Φάρο, Κώστα Σπηλιώτη, Χρήστο Γκόντζο, ενώ γίνεται απόπειρα να δοθεί με έναν πρωτότυπο τρόπο μια ερμηνεία στο ποίημα «Μυγδαλιά» του Κώστα Καρυωτάκη. Τα δώδεκα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν οι: Πολυξένη Καράκογλου, Περικλής Μαλακατές, Αποστόλης Μωραΐτης και Χρήστος Γκόντζος.

Πρόκειται για έναν δίσκο με έντονο προσωπικό χαρακτήρα και ύφος, τόσο στη μουσική σύνθεση και τον στίχο, όσο και στη στουντιακή επεξεργασία του υλικού. Οι μουσικοί και τραγουδιστές του δίσκου είναι ταλαντούχοι και καταξιωμένοι στον χώρο τους, νέοι που με την ενέργεια και τη ζωντάνια τους δίνουν νόημα και ανοίγουν προοπτικές στο πεδίο της ερμηνείας στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Ο 26χρονος Χρήστος Γκόντζος έχει ασχοληθεί επισταμένως με την κλασική μουσική και μετράει στο ενεργητικό του δεκάδες έργα λόγιας μουσικής, καθώς οι σπουδές του ήταν και είναι προσανατολισμένες σε αυτήν.

Παρουσίαση του δίσκου «Του χρόνου η ζωή» θα γίνει αύριο Σάββατο, 28 Μάη, στις 20.30, στον «ΙΑΝΟ».

Το δίσκο θα προλογίσουν οι: Νίκος Θρασυβούλου, δημοσιογράφος - ραδιοφωνικός παραγωγός, Δήμητρα Καραμπεροπούλου, εκπρόσωπος της «Irida Music» και Γιώργος Σκίντσας, δημοσιογράφος.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Πολυξένη Καράκογλου, ο Περικλής Μαλακατές και ο Αποστόλης Μωραΐτης.

Συνοδεύουν οι: Πάνος Γαλάνης και Ζαχαρίας Γερασκλής (μπουζούκια - τζουρά), Αντωνία Τσολάκη (μπάσο), Νίκος Δημοσθένους (κιθάρα), Γιώργος Τσοκάνης (πιάνο).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον «ΙΑΝΟ» της Αθήνας (Σταδίου 24) και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του «ΙΑΝΟΥ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ