Τετάρτη 1 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός της λαϊκής κατοικίας

Σήμερα συνέντευξη Τύπου από τα σωματεία και την Παρασκευή συλλαλητήριο

Συνεχίζοντας τη δράση τους ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας λαϊκής οικογένειας στις Συκιές Θεσσαλονίκης, σωματεία και φορείς οργανώνουν συνέντευξη Τύπου σήμερα Τετάρτη 1η Ιούνη, στις 7 μ.μ., μπροστά στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Πλάτωνος 3.

Ανακοίνωσαν επίσης κλιμάκωση της δράσης με συλλαλητήριο την Παρασκευή 3 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην οδό Πλάτωνος 3 στις Συκιές.

Οι διοργανωτές καλούν όλες τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τους φορείς να πάρουν αποφάσεις και να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο, ώστε να δυναμώσει η φωνή αντίστασης στον πλειστηριασμό που πετάει στο δρόμο μια οικογένεια. Και απαιτούν:

Να ακυρωθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού του σπιτιού του ΓΝ, να εξασφαλιστεί αξιοπρεπές εισόδημα αναπηρίας για την σύζυγό του, να παγώσουν και να διαγραφούν τα χρέη τους σε ΔΕΗ, νερό, θέρμανση και δημοτικά τέλη. Να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, χωρίς αστερίσκους και προϋποθέσεις, αξιοπρεπές εξασφαλισμένο εισόδημα για κάθε λαϊκή οικογένεια, μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, να μην πληρώσει ο λαός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ