Παρασκευή 3 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΤΡΑ
Αύριο η εκδήλωση για την πυροπροστασία

Εκδήλωση με θέμα «Πυροπροστασία - Πυρασφάλεια. Ανάγκη η λήψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας» διοργανώνει αύριο Σάββατο ο δήμος Πατρέων, από κοινού με την Πανελλήνια Ενωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, στις 10.30 π.μ. στο αίθριο του παλιού νοσοκομείου της Πάτρας.

Μετά το άνοιγμα το δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, θα γίνει εισηγητική παρέμβαση με θέμα «Εξελίξεις στα βασικά ζητήματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας. Αναγκαία τα μέτρα αντιπυρικής θωράκισης για την προστασία του λαού μας και του φυσικού πλούτου της περιοχής» από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων Μιχάλη Αναστασίου.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους: Διονύση Π. Βορίση, αντιστράτηγο ΠΣ ε.α., δασολόγο, διδάκτορα του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και τέως πρόεδρο της Πανελλήνιας Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, με θέμα «Η εκπαίδευση για το πώς δρούμε και συμπεριφερόμαστε σωστά σε περίπτωση δασικών πυρκαγιών».Δημήτρη Μαρμούτα, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, με θέμα «Υπόθεση όλων των εργαζομένων η πάλη για την προστασία των δασών και την υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς».Γεωργία Βορίση, λογοπεδικό Msc Ψυχικής Υγείας παιδιού, εφήβου και οικογένειας, με θέμα «Η αντιμετώπιση της ψυχολογικής κρίσης με την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι μπροστά σε μια φυσική καταστροφή».Βασίλη Σολδάτο, πύραρχο, διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Αχαΐας, με θέμα «Η παθητική και ενεργητική πυρασφάλεια μεμονωμένων κτιρίων και οικισμών που δύναται να επηρεαστούν από μια δασική πυρκαγιά».Σταύρο Βαρβατσούλη, δασάρχη Πατρών, με θέμα «Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των απαραίτητων δασοκομικών χειρισμών για την αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς. Ανάγκη η ενίσχυση με προσωπικό και μέσα των δασαρχείων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ