Παρασκευή 8 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
31Η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΝΕ
Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση σχετικά με τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς

Το ενδιαφέρον των κατασκηνωτών τράβηξε η έκθεση που υπάρχει στο χώρο του διημέρου με θέμα τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και πολέμους, καθώς και για τον ρόλο των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων στην περιοχή.

Στα ταμπλό της έκθεσης παρουσιάζονται με ωραία γραφιστικά και με πρωτότυπο τρόπο βασικές πλευρές των εξελίξεων, οι ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, για την αναβάθμιση της αμερικανοΝΑΤΟικής παρουσίας στην περιοχή της Θεσσαλίας. Χαρακτηριστικά είναι τα ταμπλό με τις φωτογραφίες με τη στρατιωτική βάση στο Στεφανοβίκειο που σταθμεύουν και εκπαιδεύονται τα πολεμικά ελικόπτερα των ΗΠΑ, αλλά και με την αεροπορική βάση στην 110η Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.

Τέλος, παρουσιάζεται η προσπάθεια των κομμουνιστών να οργανώσουν την πάλη του λαού και της νεολαίας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή, για να κλείσουν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και υποδομές.

Φωτογραφίες από παλιότερα Διήμερα και κινητοποιήσεις ζωντανεύουν την έκθεση, δίνουν αφορμή στα νεότερα μέλη της ΚΝΕ να μάθουν και να εμπνευστούν για να δυναμώσουν τους σύγχρονες αγώνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ