Τετάρτη 20 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

-- Η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ (εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή»), με ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ. στο καφέ «Παλιό Ρολόι».

-- Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στα Τρόπαια Γορτυνίας με ομιλητή τον Νίκο Γόντικα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία του συνοικισμού «Κολοκοτρώνη» της Τρίπολης, με ομιλήτρια την Παναγιώτα Πανούση, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και Γραμματέα της ΚΟΒ Τρίπολης.

-- Η ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 14 εκτελεσμένων Ευκαρπιωτών αγωνιστών από τους ναζί και τους ντόπιους συνεργάτες τους το 1944, στις 7.30 μ.μ., στο μνημείο των πεσόντων στην Ευκαρπία. Θα μιλήσει ο Μάριος Παλάντζας, μέλος της ΕΠ της Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Παύλου Μελά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Χαιρετισμό θα απευθύνει η Βέτα Παπαδοπούλου, συγγενής εκτελεσθέντος και κοινοτική σύμβουλος Ευκαρπίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Η ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει προβολή ταινίας, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία των εργατικών κατοικιών του οικισμού «Μακεδονία».

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση, στις 7.30 μ.μ., στο θεατράκι του δημαρχείου Μαλεβιζίου.

-- Η ΚΟ Δυτικής Καλαμάτας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στην περιοχή Αγία Σωτήρα στην οδό Γλαύκου με θέμα: «Οι εξελίξεις με τα αντιπλημμυρικά έργα της πόλης. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Οικονομάκος, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Περιοδεία του Ρίζου Μαρούδα, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ, στη Νάξο. Στις 12 μ. συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aegean voice», στις 21.00, περιοδεία στην Κωμιακή, συζήτηση με αγροτοκτηνοτρόφους.

Αύριο Πέμπτη 21 Ιούλη

-- Η ΚΟΒ Αμπελώνα Λάρισας του ΚΚΕ πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ! "Ασπίδα" για το σήμερα, ελπίδα για το αύριο». Θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στο χώρο της δημοτικής κοινότητας (Πέτρινο). Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ