Παρασκευή 22 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με τον Κώστα Μαλιάτση... «Τα λέμε στα θερινά!»

«Τα λέμε στα θερινά...!», υπόσχεται ο αγαπημένος κωμικός Κώστας Μαλιάτσης στο κοινό του ανά την Ελλάδα, όπου θα παρουσιάσει μια ξεκαρδιστική καλοκαιρινή παράσταση.

Ο Κώστας Μαλιάτσης διάλεξε να παρουσιάσει την καινούργια του παράσταση σε θερινά σινεμά όλης της περιφέρειας. Είναι το τρίτο καλοκαίρι στη σκιά της πανδημίας και το πρώτο που απολαμβάνουμε τους χώρους πολιτισμού χωρίς τη σκιά διαφόρων μέτρων. Αυτήν τη συνάντηση συμβολίζουν και οι καλοκαιρινοί κινηματογράφοι, με την απλότητα, την αμεσότητα και το θετικό κλίμα που τους διακρίνει. Πόσο μάλλον αν παρακολουθείς έναν κωμικό, όπως ο Κώστας Μαλιάτσης, όπου μέσα από τα κείμενά του θα γελάσεις με την ψυχή σου.

Παράλογες σκέψεις του εγκλεισμού, φοβίες και σκέψεις που μόνο εμείς νομίζουμε ότι έχουμε, ο αυτοσαρκαστικός μονόλογος που κάνεις στον εαυτό σου όταν μπαίνεις ή βγαίνεις από τα -άντα, κατοικίδια και σχέσεις με το αντίθετο φύλο, συνωμοσίες που κάνει το λεμόνι με το πλυντήριο πιάτων στην κουζίνα σου και χίλια δυο άλλα καθημερινά σουρεαλιστικά μικρά γεγονότα μιας κατά τ' άλλα φυσιολογικής ζωής, θα σας κάνουν να φύγετε με... κοιλιακούς από τα γέλια!

Σταθμοί αυτής της περιοδείας είναι: 22 Ιούλη Βέροια, 23 Ιούλη Καστοριά, 29 Ιούλη Λευκάδα, 30 Ιούλη Ζάκυνθος, 2 Αυγούστου Νάξος, 3 Αυγούστου Πάρος, 4 Αυγούστου Σύρος, 6 Αυγούστου Κιάτο, 16 Σεπτέμβρη Βόλος, 17 Σεπτέμβρη Θεσσαλονίκη.

Εισιτήρια στο viva.gr


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ