Σάββατο 23 Ιούλη 2022 - Κυριακή 24 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Το Σάββατο 23 Ιούλη

-- Η ΚΟ Αρτέμιδας - Σπάτων του ΚΚΕ στην πλατεία Κοπελάκη στην Αρτέμιδα, στις 8 μ.μ., με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ - "Ασπίδα" προστασίας για το τώρα, ελπίδα για το αύριο». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ Μεσογείων και Λαυρεωτικής.

-- Η ΚΟΒ Καρκιναγρίου Ικαρίας του ΚΚΕ στο Καρκινάγρι στις 9 μ.μ. («cafe Πέρκας») με θέμα «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος - Ακρίβεια - Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Φανούρη Καρούτσο, μέλος της ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αταλάντης με θέμα «Ακρίβεια, φτώχεια, πόλεμος, κρίσεις. Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ», στις 8 μ.μ., στο Αιάντειο Δημοτικό Θέατρο. Ομιλήτρια η Ανδριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 24 Ιούλη

-- Η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ στον κήπο του Νάπιερ στο Αργοστόλι στις 8.30 μ.μ. με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ παρουσιάζει το βιβλίο «1922. Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ. στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Αγ. Κηρύκου. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ στις 8 μ.μ. στο Στάδιο Τεγέας με ομιλήτρια την Παναγιώτα Πανούση, μέλος της Επιτροπής ΕΠ Πελοποννήσου και Γραμματέα της ΚΟΒ Τρίπολης.

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ με θέμα «80 χρόνια ΕΛΑΣ - Εκδήλωση για τη Μάχη της Χώρας» στις 10.30 το πρωί στο μνημείο της Μάχης - στου Μανούσου το Γεφύρι. Στις 11 π.μ. θα γίνει εκδήλωση στο χωριό Αμπελόφυτο. Θα χαιρετίσει η Ειρήνη Κουκούμη, στέλεχος του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Αργύρης Σμυρνής, πλοίαρχος ε.α. του Λιμενικού Σώματος.

Τη Δευτέρα 25 Ιούλη

-- Η ΤΕ Λήμνου του ΚΚΕ στις 8 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα», στη Μύρινα, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το περιβάλλον και τις ΑΠΕ. Στον αντίποδα της πολιτικής του ''Πράσινου New Deal'' και της ενεργειακής φτώχειας του λαού». Θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας, και ο Αλέξανδρος Λιβαθυνόπουλος, μηχανολόγος μηχανικός ΤΕ, δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Λήμνου. Θα χαιρετίσουν η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, και η Αγλαΐα Κυρίτση, περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα υπάρξει παρέμβαση από μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών - «Save Lemnos».

-- Η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία στο Βαθύ της Ιθάκης, στις 8.30 μ.μ. με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο.

-- Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ στις 8 μ.μ. στη Βυτίνα με ομιλητή τον Αριστείδη Δαμαλά, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Πελοποννήσου και Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Αρκαδίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ