Τετάρτη 27 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Μαθητικός διαγωνισμός project στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης

«Με τη δύναμη της γνώσης μπορούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο! Με τη δύναμη της οργάνωσης μπορούμε να τον αλλάξουμε»! Με αυτόν τον τίτλο οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνουν στα πλαίσια του 48ου Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 και 17 Σεπτέμβρη στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου, μαθητικό διαγωνισμό project.

Μέσα από τον διαγωνισμό οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν και να επιλέξουν πολύμορφες θεματικές, που προβληματίζουν και απασχολούν, όπως: Η δράση και η συζήτηση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, η ρομποτική και οι νέες τεχνολογίες, οι σύγχρονες πλευρές της γυναικείας ανισοτιμίας και η πάλη για τη χειραφέτηση, η ιστορική εξέλιξη της ανθρωπότητας, το περιβάλλον, ο εργαζόμενος άνθρωπος, ο φασισμός και η αντιφασιστική δράση, ο σχολικός εκφοβισμός και όποια ακόμη θεματική επιθυμεί η κάθε ομάδα!

Θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος στον χώρο του Μαθητικού Στεκιού του 48ου Φεστιβάλ, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα και όλα τα μέσα να παρουσιάσουν στο κοινό το project τους σε όποια μορφή επιλέξουν (παρουσίαση power point, κολάζ, μακέτες, μικρές εκθέσεις κ.λπ).

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι διαγωνιζόμενοι είναι τα εξής:

  • Να φτιάξουν τη δική τους ομάδα και να της δώσουν όνομα.
  • Να δηλώσουν συμμετοχή είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας/mail είτε στις Οργανώσεις της ΚΝΕ.
  • Να επιλέξουν τη θεματική τους.
  • Να επιλέξουν τη μορφή της παρουσίασης.
  • Να δηλώσουν μέρα και ώρα που θα παρουσιαστεί το project τις μέρες του Φεστιβάλ.

Η νικήτρια ομάδα θα βραβευτεί την τρίτη μέρα του Φεστιβάλ στη Μαθητική Σκηνή. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής πλατφόρμας, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν και εκεί το project τους.

Δηλώσεις συμμετοχής: 6970187103 και email: press.knemak@gmail.com


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ