Σάββατο 30 Ιούλη 2022 - Κυριακή 31 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ματιές στο περιεχόμενο των Στεκιών των Μαθητών και των Φοιτητών

Στις 22, 23 και 24 Σεπτέμβρη στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ιλιον

«Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα». Με αυτό το σύνθημα, εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχει αρχίσει το «ταξίδι» του σε όλη τη χώρα.

Οι εκδηλώσεις του θα κορυφωθούν στις 22, 23 και 24 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, στον γνώριμο χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης». Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα απλωθούν και φέτος στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης» και θα περιλαμβάνουν πλούσιο πρόγραμμα στις πέντε Σκηνές του καθώς και σε όλους τους γνωστούς χώρους και τα Στέκια που έχει κάθε χρόνο.

Ο «Ριζοσπάστης» συνεχίζει την παρουσίαση στοιχείων του πλούσιου προγράμματος και του περιεχομένου του φετινού κεντρικού Φεστιβάλ της Αθήνας και στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, «περιδιαβαίνει» στα Στέκια των Μαθητών και των Φοιτητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ