Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη

Την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο συναυλία αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ειρήνη

Ενα χρόνο μετά το ταξίδι του οικουμενικού Ελληνα Μίκη Θεοδωράκη για τη Γειτονιά των Αγγέλων, το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας προσκαλεί την Μπέττυ Χαρλαύτη, την κατ' εξοχήν ερμηνεύτρια του έργου του από τη νεότερη γενιά, σε μια συναυλία αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ειρήνη, την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο. Συμμετέχουν η φημισμένη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάτρας υπό την μαέστρο Λίνα Γερονίκου και εξαμελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών.

Σε μια εποχή που το έργο του Μίκη Θεοδωράκη είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς διαπνέεται από το μήνυμα της Ενότητας των Λαών, το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας παρουσιάζει μια ξεχωριστή βραδιά με την ερμηνεύτρια που συνεργάστηκε πιο πολύ από κάθε άλλο τραγουδιστή της γενιάς της με τον συνθέτη. Η Μπέττυ Χαρλαύτη, συμπράττοντας με τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, θα αποδώσουν επί σκηνής τον Μίκη της Ελλάδας, τον Μίκη της Ειρήνης, τον Μίκη της Οικουμένης, τον Μίκη του Κόσμου.

Η συναυλία πραγματοποιείται στις 21.30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων (Παμπελοποννησιακό Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου - Θύρα 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ