Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Διοργανώνει και φέτος δωρεάν μαθήματα για τα παιδιά

Δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και Σωματεία της πόλης. Τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες εκπαιδευτικοί και μαθητές συμμετείχαν στα μαθήματα που έγιναν. Αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται και φέτος.

Διδάσκουν εθελοντές εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων. Διδάσκονται φιλολογικά μαθήματα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αγγλικά. Μπορεί να εγγραφεί οποιοδήποτε παιδί λαϊκής οικογένειας χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας στο 2410250708 ή στα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου. Τα μαθήματα θα γίνονται στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6).

Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων πως «οι αλλαγές που προωθούνται τα τελευταία χρόνια στην Παιδεία κάνουν τη μόρφωση και την εκπαιδευτική διαδικασία να φαντάζουν σαν "Γολγοθάς" για τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους. Σκοπός μας είναι να υψώσουμε τον δικό μας τοίχο λαϊκής αλληλεγγύης, ώστε κανένα παιδί να μη βρεθεί χωρίς βοήθεια, χωρίς στήριξη στη μόρφωσή του, να μην απογοητευτεί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ