Σάββατο 9 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΙΛΚΙΣ
Ο Κώστας Πινέλης υποψήφιος νομάρχης

Ο Κώστας Πινέλης θα είναι ο υποψήφιος νομάρχης Κιλκίς της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας». Σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Νομαρχίας παρουσία πλήθους κόσμου και αιρετών της ΤΑ, έγινε και επίσημα η ανακήρυξή του από τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της ΝΑΣ Κ. Χαλίτσιο.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πλαίσιο για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αγωνιστική, μαχητική, διεκδικητική και οι επιμέρους στόχοι δράσης που θέτει η ΝΑΣ για το νομό Κιλκίς.

Ο Κ. Πινέλης στην ομιλία του σημείωσε πως «οι πολίτες του νομού που υποφέρουν, η εργατική τάξη, η φτωχή αγροτιά, οι μικρομεσαίοι που αντιμετωπίζουν ασφυκτικά προβλήματα, οι γυναίκες, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι πρέπει να σκεφθούν ότι η ψήφος τους στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές θα επιχειρηθεί να αξιοποιηθεί για να επιδοκιμαστεί η κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού τα κόμματα της ΟΝΕ, της ευρω-λαγνείας και της υποταγής και έχει σοβαρές επιπτώσεις σε τοπικό επίπεδο». Και κάλεσε τους πολίτες να αποφασίσουν να στείλουν στο Νομαρχιακό Συμβούλιο όσο γίνεται περισσότερους εκπροσώπους της ΝΑΣ, «γιατί με την ανάδειξη αγωνιστών που δε συμβιβάζονται μπορεί η ΝΑ να αναβαθμιστεί και να αναδειχτεί σε πραγματικό σύμμαχο και συμπαραστάτη των εργαζομένων, των αγροτών, των μικρομεσαίων, της αγροτιάς».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: Ο δήμαρχος Πολυκάστρου Δ. Κουλίνας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κιλκίς Ι. Φαχουρίδης, Χέρσου Λ. Πιπερίδης, Γαλλικού Α. Κυριακίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κιλκίς Στ. Ματίδης, Κ. Κωνσταντινίδης, Ν. Αγγελίδης, κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ