Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Πάτρα τραγουδά την Τρίτη τον Δημήτρη Μητροπάνο

Μεγάλη συναυλία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ που οργανώνει ο δήμος

Μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, με τίτλο «Της ψυχής το παρακάτω», θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Τρίτη 13 Σεπτέμβρη (9 μ.μ.) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο πλαίσιο του «Διεθνούς Φεστιβάλ 2022» που υλοποιεί ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Πατρέων.

Με αυτόν τον τρόπο ο δήμος Πατρέων τιμά τον ξεχωριστό τραγουδιστή, με αφορμή και τα 10 χρόνια από τον θάνατό του, ενώ ήδη πραγματοποιείται πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στον λαό της πόλης για μια συναυλία που αναμένεται να αποτελέσει άλλο ένα σημείο αναφοράς των συνολικών θερινών εκδηλώσεων.

Επί σκηνής θα βρεθούν σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, που ενώνουν τις φωνές τους, έχοντας κοινό χαρακτηριστικό τον απέραντο σεβασμό και την αγάπη για τον τραγουδιστή και τη δουλειά του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης και την ηχοληψία ο Δημήτρης Ευαγγελάτος.

Την ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου απαρτίζουν οι Γιώργος Κατσίκας (ντραμς), Γιάννης Κυφωνίδης (πλήκτρα), Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο), Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα), Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Μάκης Πελέκας (μπουζούκι), Χρήστος Περτσινίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Σινάνης (μπουζούκι), Ανδρέας Τράπαλης (βιολί), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν).

Την παρουσίαση της μεγάλης εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Φάνης Δίπλας.

Οι θύρες θα ανοίξουν για το κοινό στις 8 μ.μ. και όλα είναι έτοιμα για μια ξεχωριστή βραδιά.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Ανεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών: 7 ευρώ. Για συλλόγους - σωματεία και για προμήθεια από 20 εισιτήρια και πάνω, ισχύει ειδική προσφορά 5 ευρώ το άτομο. Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr / ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Πάτρας (2610-273-613) / δισκοπωλείο «Joe Records» (Καραϊσκάκη 134, 2610-620-673) / βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» (Κορίνθου 274, 2610-273-287).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ