Σάββατο 17 Σεπτέμβρη 2022 - Κυριακή 18 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Κυκλοφορεί το νέο τεύχος

Το νέο τεύχος του «κόκκινου Αερόστατου», που επιμελείται η Διατμηματική Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας, κυκλοφορεί από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και ανταμώνει ξανά με τους φίλους του μετά το καλοκαίρι.

Στην πλούσια θεματολογία του «κόκκινου Αερόστατου», οι φίλοι του θα βρουν ύλη που θα τους ενθουσιάσει!

Με ανταπόκριση από την παιδική κατασκήνωση που έγινε στις Νηές Μαγνησίας στις 7 - 10 Ιούλη, που παρά τα τερτίπια του καιρού, όχι μόνο πραγματοποιήθηκε, αλλά έμεινε σε όλους αξέχαστη!

Με αφιέρωμα στον Νίκο Μπελογιάννη, τον «άνθρωπο με το γαρύφαλλο», λόγια του οποίου κοσμούν το σύνθημα του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Με το Ημερολόγιο του απορημένου φίλου μας, στη στήλη του περιοδικού που έχουν λατρέψει μικροί και μεγάλοι, το οποίο σχολιάζει και σε αυτό το τεύχος όσα έζησε τους τελευταίους μήνες.

Με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νέο διαστημικό τηλεσκόπιο «Webb».

Επίσης, μέσα από το τεύχος συζητάμε γύρω από την 28η Οκτωβρίου, πώς φτάσαμε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ποιοι πολέμησαν, ποιοι οργάνωσαν και συμμετείχαν στην Αντίσταση, ενώ διαβάζουμε και διηγήματα από τη ζωή της ΕΠΟΝ.

Συζητάμε για την οικογένεια και κάνουμε μια «βουτιά» στην ιστορία της ανθρωπότητας: Ηταν πάντα έτσι; Θα είναι πάντα έτσι;

Ακόμα, στο τεύχος μπορεί κανείς να βρει: Ενότητα θεμάτων για το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», τα νέα των φίλων του «κόκκινου Αερόστατου», κόμικ, πώς να φτιάξεις τα δικά σου αυτοκόλλητα και να στολίσεις τα τετράδιά σου, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και πολλά ακόμα...



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ