Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Νικήτρια η ΑΕΚ στο ντέρμπι της πρεμιέρας

Η ΑΕΚ ήταν νικήτρια στο ντέρμπι της πρεμιέρας για τη νέα σεζόν της Premier ανδρών στο χάντμπολ επικρατώντας, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, του Ολυμπιακού με 25-22. Η «Ενωση» έδειξε πιο έτοιμη στα κρίσιμα σημεία του ντέρμπι έχοντας τα ηνία από την αρχή στο σκορ (13-11 ημίχρονο), το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους. Απ' την πλευρά του ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανατρέψει τα πράγματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν πλησίασε αρκετά τους «κιτρινόμαυρους», χωρίς να τα καταφέρει. Με ανακοίνωσή τους οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν το γεγονός ότι δεν έλαβαν απάντηση στο αίτημά τους για παρουσία εισαγγελέα στον αγώνα εξαιτίας και του ότι δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη (λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ).

Αλλα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής: ΠΑΟΚ - ΑΣΕ Δούκα 31-27, ΧΑΝΘ - Αερωπός Εδεσσας 27-25, Δράμα - ΕΣΝ Βριλησσίων 28-27. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 21/9 με τα παιχνίδια Ζαφειράκη Νάουσας - Πυλαίας (18.00), Ιωνικού - Διομήδη Αργους (20.00).

  • Ο Διομήδης Αργους ηττήθηκε από την αυστριακή Φίβερς με 31-25 και σε συνδυασμό με την ήττα με 30-27 στον πρώτο αγώνα, αποχαιρέτησε το EHF Cup ανδρών από τον δεύτερο γύρο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ