Τρίτη 27 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Μίλτος Πασχαλίδης και Στέλιος Ρόκκος σε μια απίστευτη επικοινωνία με το κοινό

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανέβηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ και... στήσανε χορό στ' αστέρια οι «Περσείδες»! «Κάθε χρόνο και πιο μαζικοί», σχολίασε για το πλήθος που ολόψυχα συμμετείχε μαζί του δημιουργώντας μοναδικό κλίμα, όσο ο καλλιτέχνης πέρναγε από τραγούδια με έντονο ρυθμό σε μελωδικές μπαλάντες, αλλά και θύμησες, όπως η «Απουσία» και το «Φλασάκι», χαρισμένα στον Λαυρέντη (Μαχαιρίτσα) και στον Σάκη (Μπουλά), καθώς και τα «Ερωτας Αρχάγγελος», «Τυμβωρύχος» και μια ζεϊμπεκιά από σκηνής για τα 10 χρόνια απουσίας του Δημήτρη Μητροπάνου.

«Ενα παιδί που γράφει σπουδαία τραγούδια, δεν έχουμε παίξει ξανά μαζί και θα το θυμόμαστε ότι παίξαμε για πρώτη φορά μαζί σε Φεστιβάλ της ΚΝΕ», είπε ο Μίλτος καλώντας στη σκηνή τον Στέλιο Ρόκκο για ένα σπέσιαλ γκεστ, που ξεκίνησε με ντουέτο στο «Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν», και συνέχισε ο Στέλιος Ρόκκος με το νεανικό κοινό να τραγουδάει μαζί του «Δεν φοβήθηκα», «Εμεινα εδώ» και τον ίδιο να δηλώνει ότι «χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ απόψε» και να χαρίζει ...«Σμαράγδια και ρουμπίνια»! Ακολούθησαν όμορφα, αλλά και απρόβλεπτα ντουέτα των δύο καλλιτεχνών.

Στο κλείσιμο της συναυλίας ο Μ. Πασχαλίδης έδωσε το έναυσμα για να ακουστεί το σύνθημα «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί», πριν ξεσηκώσει το πλήθος με το «Αγύριστο κεφάλι».


«30 χρόνια παίζω στα Φεστιβάλ της ΚΝΕ, από το 1992, και κάθε φορά που είστε περισσότεροι θέλω να τραγουδάω όλο και περισσότερο», είπε στο κλείσιμο μιας συναυλίας που δεν ήθελε κανείς να τελειώσει, με το «Παραμύθι με λυπημένο τέλος» και με την υπόσχεση «Καλή αντάμωση στους δρόμους!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ