Πέμπτη 13 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Για τις 6/11 μετατέθηκε η πρεμιέρα

Για τις 6 Νοέμβρη μετατέθηκε (εκτός νέων απρόοπτων) η πρεμιέρα της Super League 2, όπως αποφασίστηκε χθες από το ΔΣ της Λίγκας, κάτι που άλλωστε αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Υπενθυμίζεται ότι πριν δυο μέρες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε αποφασίσει τη μετάθεση της προγραμματισμένης για το διήμερο 15 - 16 Οκτώβρη έναρξης του πρωταθλήματος, εξαιτίας των πολλών και σημαντικών ζητημάτων που παρέμεναν ανοιχτά. Ενα απ' αυτά είναι η ολοκλήρωση του ελέγχου, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΑΑ), των φακέλων συμμετοχής των τριών ομάδων που προβιβάστηκαν από την Γ' Εθνική (ΠΑΟ Ρουφ, Ηλιούπολης και Ηρακλή Λάρισας) μετά τα κενά που δημιούργησε η αποχώρηση της Ξάνθης και του Εργοτέλη.

Στο ΔΣ της Λίγκας της δεύτερης κατηγορίας μεταξύ άλλων συζητήθηκαν το θέμα της συμφωνίας με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και διαδικαστικά ζητήματα που αφορούσαν τον καταρτισμό των δύο ομίλων του πρωταθλήματος.

Οι οποίοι όμιλοι πλέον διαμορφώνονται ως εξής:

Βορράς: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β', Παναθηναϊκός Β', Απόλλων Πόντου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας Ρόδου.

Νότος: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β', Ολυμπιακός Β', Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ