Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερευνα για καταγγελία βιασμού σε αστυνομικό τμήμα

Ερευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων έχει ξεκινήσει μετά από καταγγελία 19χρονης η οποία αναφέρει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο αστυνομικούς μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει ότι έχει ζητήσει την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, και ότι αν αληθεύουν οι καταγγελίες θα προχωρήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η κοπέλα κατήγγειλε προχτές ότι τα ξημερώματα οι δύο αστυνομικοί τους οποίους κατηγορεί την οδήγησαν σε δωμάτιο μέσα στο τμήμα και την βίασαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί, οι οποίοι κλήθηκαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να εξεταστούν, αρνούνται ότι υπήρξε βιασμός και υποστηρίζουν ότι η κοπέλα εμφανίστηκε μόνη της στο τμήμα και έκλεισε ραντεβού με έναν απ' αυτούς μετά τη βάρδιά του. Εξετάζονται και βίντεο από κάμερες, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 19χρονης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ